2022, december 2.
2.6 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Betörtek Nancy Pelosi házába és megverték a férjét

Megtámadták Nancy Pelosi amerikai házelnök férjét, Paul Pelosit a házaspár San Franciscóban lévő otthonában – derült ki a politikus hivatalának pénteki közleményéből.

“Ma kora reggel egy támadó betört Pelosiék San Franciscóban lévő rezidenciájára, és erőszakosan bántalmazta Pelosi férjét” – áll a közleményben, hozzátéve, hogy a gyanúsítottat őrizetbe vették, és vizsgálják az indítékait.

Paul Pelosi egy meg nem nevezett kórházban részesül orvosi ellátásban, és várhatóan teljesen felépül – áll a közleményben.

Maga a házelnök a betörés idején nem tartózkodott San Franciscóban.

“A házelnök és családja hálásak az elsősegélynyújtóknak és az érintett egészségügyi szakembereknek, és kérik, hogy egyelőre tartsák magukat távol a nyilvánosságtól” – zárul a közlemény.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...