2022, augusztus 13.
19.9 C
Budapest
14.6 C
Moszkva
Array

Az USA és a Nyugat bocsánatot kell hogy kérjen a Boeing-ügyben tett nyilatkozataiért

Az ismert amerikai újság, a Gobal Research szerint az USA és a nyugati világ politikusai bocsánatot kellene hogy kérjenek a hazugságokért, amelyekkel Oroszországot és személy szerint Vlagyimir Putyint illették az MH-17-es járatszámú Boeing katasztrófája óta.

„Mint ahogy előre megjósolható volt, a hosszadalmas vizsgálat semmi olyat nem talált, amely Oroszországot, és személyesen Vlagyimir Putyint illethetné váddal a szerencsétlenség okán. Nincs itt még az ideje felállni és bocsánatot kérni tőlük?” – teszi fel a kérdést a GR újságírója.

„Csakhogy ahhoz, hogy önök így tegyenek gerinc kell, erkölcsi tartás, és jellem, ez azonban önöknél hiányzik. Kitalált hazugságokkal dobálózni, jellemtelen, erkölcstelen magatartást mutatni az igen, az megvan önöknél, ez ami jellemzi önöket, a gerinctelenség és a gyávaság” – jelenti ki a cikk.

„A nyomozás első napjától (miért kellett annak egy évig és három hónapig tartania, azt senki sem tudja megmondani) csak azt vártuk, milyen újabb kirohanást intéz a magas testület Oroszország ellen. Nyilvánvaló volt, hogy közvetlenül semmivel nem vádolhatják az oroszokat, de a gyanúsítgatás már órákkal a katasztrófa után megkezdődött. Önök felhasználták ezt a szörnyű tragédiát, hogy még sötétebb képet fessenek Oroszországról. A rágalmazók és a rágalmazások jól megérdemelt választ kell hogy kapjanak” – írja a cikk.

„Oroszország felelős a Donbássz harcaiért? Anglia talán hibáztatható, amiért sok állampolgára az Iszlám Állam oldalán szörnytetteket követ el és a választott elnök, Asszad ellen harcol? Ugyanezt kérdezhetném Hollandia, Ausztrália és az USA vezetőitől” – húzza alá a Global Research cikke.

Az USA külügyminisztériuma sietett kijelenteni, hogy a holland bűnügyi nyomozószervek következtetései teljesen egybeesnek azzal, amit ők már a tragédia másnapján megállapítottak, vagyis a Donbássz felkelői által kilőtt BUK-típusú rakéta okozta a Boeing 777-es katasztrófáját, dacára annak, hogy a holland dokumentum nem foglal állást abban, hogy a harci cselekmények idején melyik oldal lőhette ki a végzetes rakétát.

Forrás: Rusvesna

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Hivatalos: az Ukrajnába küldött német önjáró tarackok többsége üzemképtelen

A Nyugat által Ukrajnának szállított német PzH 2000-es ágyúk többsége már elromlott és javításra szorul - állítja Marcus Faber német Bundestag-képviselő, aki a közelmúltban...

Az ukrán fegyveres erők több mint kétezer katonát veszítettek Szoledar közelében

Az ukrán hadsereg több mint kétezer embert vesztett a Szoledar melletti harcokban - közölte az orosz védelmi minisztérium a pénteki hadjelentésében. "A szövetséges erők Szoledar...

Az olasz zsoldos azért ment Ukrajnába, hogy megakadályozza a nácimentesítést, eljárás folyik ellene otthon

Olaszország büntetőeljárást indított egy férfi ellen, aki azt állította, hogy azért utazott Ukrajnába, hogy harcoljon Oroszország ellen és megakadályozza az ország "denácifikálását". A 19 éves...