2023, március 28.
0.5 C
Budapest
-0.2 C
Moszkva
Array

Az Oroszországi Föderáció Védelmi Minisztériuma tagadja az állítólagos “orosz katonai konvoj ukrán hadsereg általi megsemmisítését”

Moszkva, augusztus 15. Az Orosz Védelmi Minisztérium tagadta a jelentéseket az állítólagos “orosz katonai konvoj ukrán hadsereg általi megsemmisítéséről”.

Lévén ami nincs és nem is volt, azt nem lehet és korábban sem lehetett megsemmisíteni.
“Nem létezik az az orosz katonai konvoj ami állítólagosan átlépte az orosz-ukrán határt nappal vagy akár este”– mondotta Igor Konashenkov vezérőrnagy, az Orosz Védelmi Minisztérium szóvivője.

“A legjobb az lenne, ha az ukrán tüzérség tényleg egy fantomot semmisítene meg a népe, népének menekültjei vagy a saját katonái helyett” – nyilatkozta Konashenkov .

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kép: az ukrán ENSZ delegáció, nem ukrán, hanem orosz tolmácsot hallgat

Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ-missziójának helyettes vezetője egy képet osztott meg a Twitteren, amely látszik, hogy az ukrán delegáció orosz tolmácsot hallgatva vesz részt az...

Der Spiegel: Németország leszállította a 18 Leopard 2 harckocsit Ukrajnának

A német kormány által Kijevnek ígért Leopard 2 harckocsikat leszállították Ukrajnának - írja a Der Spiegel magazin saját forrásaira hivatkozva. Mintegy két hónappal azután, hogy...

Az ukrán vezetés még tagadja, de katonáik beismerték Bahmut bekerítését a sajtónak

Az orosz egységek szinte teljesen körülzárták Artemivszk (Bahmut) városát - idézte a Strana.ua ukrán portál Jevhen Dikij volt Ajdar zászlóalj századparancsnokot. "Ha Bahmut most körülbelül...
spot_img

Videó