2023, március 24.
10.1 C
Budapest
6.1 C
Moszkva

Anna Vjahireva távozik a Rosztov-Donból és a norvég Kristiansandban folytatja

A Rosztov-Don és az orosz válogatott jobbátlövője, Anna Vjahireva meghozta a döntését, hogy elhagyja a doni csapatot és a norvég Vipers Kristiansand csapatánál folytatja – írja a klub.

Vjahireva 2016-ban csatlakozott a Rosztov-Don-hoz, és hat év alatt a sárga-fekete klub egyik szimbólumává vált. Köszönjük Anjának a Rosztov csapatában eltöltött időt, a közös eredményeket és az egész utat, amit egy családként bejártunk – írja a klub a közösségi oldalán.

A szerződés egy évre szól. Ki akarom próbálni az erőmet, és szeretnék a Bajnokok Ligájában játszani. Nem feladni a kézilabdát és a legjobbak ellen játszani. Nem akarom lekicsinyelni a bajnokságunkat, minden nagyszerű, de a Bajnokok Ligája egy másik szint. Nagyon szeretnék játszani. Amíg megvan bennem ez a vágy, addig élnem kell vele – mondta Anna Vjakhireva.

Anna Vjahireva a Rosztov csapatával együtt ötször nyerte meg az orosz bajnokságot. Ugyanennyi alkalommal lett Orosz Kupa és Szuperkupa győztes, valamint bejutott az EHF Bajnokok Ligája döntőjébe és megszerezte a torna ezüstérmét.

Szívből szeretném kifejezni mély hálámat a csodálatos klubnak, ahol hat csodálatos évet töltöttem el pályafutásomból: a stábnak és a csapatnak, akikkel hosszú utat jártunk be. Voltak örömkönnyek a győzelmek miatt, és keserűség a vereségek miatt. Természetesen köszönetet mondok azoknak, akik nélkül mindennek nem lenne értelme, azoknak, akik mindig ott voltak – a szurkolóinknak. Ti voltatok azok, akik előre vittetek minket, nem fordultatok el, bármi is történt. Köszönöm nektek! Itt az ideje továbblépni. Nem búcsúzom, de elköszönök és hamarosan találkozunk! Örökre a szívemben vagytok! – mondta Anna Vjahireva.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Prigozsin cáfolja a Bloomberg értesülését a Wagner ukrajnai tevékenységéről

A Wagner katonai magáncég nem tervezi, hogy visszavenne ukrajnai tevékenységéből - közölte csütörtökön az alapító, Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember. Korábban ugyanezen a napon a...

Kijev fekete listára tette az osztrák a Raiffeisen Bankot, mert nem vonul ki Oroszországból

Az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) felvette a Raiffeisen Bank International osztrák bankcsoportot a "háborús szponzorok" nemzetközi listájára. "A NAZK a Raiffeisen Bank International osztrák...

Az oroszok cáfolták az ukrán sajtóhíreket, miszerint kivonultak Nova Kahovkából

Vlagyimir Szaldo, a Herszon régió megbízott kormányzója cáfolta az orosz katonák Novaja Kkhovkából (Nova Kahovka) való kivonulásáról szóló ukrán sajtóinformációkat. "Hivatalosan kijelentem, hogy Novaja Kahovkában,...
spot_img

Videó