2022, augusztus 13.
23.3 C
Budapest
20.9 C
Moszkva

Anna Vjahireva távozik a Rosztov-Donból és a norvég Kristiansandban folytatja

A Rosztov-Don és az orosz válogatott jobbátlövője, Anna Vjahireva meghozta a döntését, hogy elhagyja a doni csapatot és a norvég Vipers Kristiansand csapatánál folytatja – írja a klub.

Vjahireva 2016-ban csatlakozott a Rosztov-Don-hoz, és hat év alatt a sárga-fekete klub egyik szimbólumává vált. Köszönjük Anjának a Rosztov csapatában eltöltött időt, a közös eredményeket és az egész utat, amit egy családként bejártunk – írja a klub a közösségi oldalán.

A szerződés egy évre szól. Ki akarom próbálni az erőmet, és szeretnék a Bajnokok Ligájában játszani. Nem feladni a kézilabdát és a legjobbak ellen játszani. Nem akarom lekicsinyelni a bajnokságunkat, minden nagyszerű, de a Bajnokok Ligája egy másik szint. Nagyon szeretnék játszani. Amíg megvan bennem ez a vágy, addig élnem kell vele – mondta Anna Vjakhireva.

Anna Vjahireva a Rosztov csapatával együtt ötször nyerte meg az orosz bajnokságot. Ugyanennyi alkalommal lett Orosz Kupa és Szuperkupa győztes, valamint bejutott az EHF Bajnokok Ligája döntőjébe és megszerezte a torna ezüstérmét.

Szívből szeretném kifejezni mély hálámat a csodálatos klubnak, ahol hat csodálatos évet töltöttem el pályafutásomból: a stábnak és a csapatnak, akikkel hosszú utat jártunk be. Voltak örömkönnyek a győzelmek miatt, és keserűség a vereségek miatt. Természetesen köszönetet mondok azoknak, akik nélkül mindennek nem lenne értelme, azoknak, akik mindig ott voltak – a szurkolóinknak. Ti voltatok azok, akik előre vittetek minket, nem fordultatok el, bármi is történt. Köszönöm nektek! Itt az ideje továbblépni. Nem búcsúzom, de elköszönök és hamarosan találkozunk! Örökre a szívemben vagytok! – mondta Anna Vjahireva.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az ukrán hadifoglyok nem akarnak visszatérni Ukrajnába

Az orosz erők által fogságba ejtett ukrán katonák úgy döntöttek, hogy a Moszkva és a szövetséges erők által ellenőrzött területen maradnak, megdagadva a harcok...

Az orosz erők felszabadították Piszki-t a DNR-ben

Az orosz hadsereg a DNR és az LNR harcosaival együtt ellenőrzése alá vonta Piszki települést a Donbasszban - közölte az orosz védelmi minisztérium. "A szövetséges...

Hivatalos: az Ukrajnába küldött német önjáró tarackok többsége üzemképtelen

A Nyugat által Ukrajnának szállított német PzH 2000-es ágyúk többsége már elromlott és javításra szorul - állítja Marcus Faber német Bundestag-képviselő, aki a közelmúltban...