2023, szeptember 25.
17.2 C
Budapest
14.5 C
Moszkva

American Thinker: a Nyugat oroszellenes szankciói a modern kori történelem legnagyobb hibája

A Nyugat oroszellenes szankciói a modern kori történelem legnagyobb hibájának bizonyultak – vélik az American Thinker szerzői.

“A szankciók nem kényszerítették térdre az orosz gazdaságot, ahogy azt sokan megjósolták. Oroszország nemcsak megbirkózik, hanem virágzik, nagyobb befolyásra és hitelességre tesz szert Ázsiában, Afrikában és Dél-Amerikában, mint a Szovjetunió összeomlása óta bármikor” – írja a lap.

Az újságírók rámutatnak, hogy miközben a nyugati országok energiahiánnyal és inflációval küzdenek, Oroszország gazdasága gyorsabban fog növekedni, mint Nagy-Britanniáé vagy Németországé, és megelőzhet más országokat.

Mihail Misusztyin orosz miniszterelnök korábban azt mondta, hogy az orosz gazdaság megbirkózott a világjárvány és a példátlan szankciók okozta kihívásokkal.

A Nemzetközi Valutaalap (IMF) 0,7 százalékra javította az orosz GDP idei növekedésére vonatkozó előrejelzését.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videón, ahogy a frontvonalaktól távol találat ér egy ukrán katonai szerelvényt

Rakétacsapás ért egy ukrán vasúti szerelvényt, amely katonai felszereléseket szállított volna a frontra. A Telegramra feltöltött videó leirata szerint a csapást mélyen az ukrán...

Forbes: az oroszok kilőtték az ukrán erők legjobb svéd harckocsijait is

Az orosz hadsereg drónokkal mért csapást két ritka svéd Strv 122-es harckocsira, amelyeket a skandináv ország adott az Ukrán Fegyveres Erők számára - jelentette...

A donyecki frontszakaszon előre törtek az orosz erők

Az orosz hadsereg Donyeck felé, Veszele település közelében javította taktikai pozícióját - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai háborúval kapcsolatban. A tárca szerint...
spot_img

Videó