2023, március 21.
11.2 C
Budapest
1.2 C
Moszkva

7,4-es erősségű földrengés volt Törökországban, rengeteg az áldozat Szíriában is

7,5-ös erősségű földrengés történt hétfőn Törökországban Gaziantep város közelében – közölte az Euro-mediterrán Szeizmológiai Központ (EMSC).

A törökországi áldozatok száma már meghaladja a 300-at.

A szíriai földrengés halálos áldozatainak száma 237-re emelkedett, 639 ember pedig megsérült – közölte az ország egészségügyi minisztériuma.

“Aleppó, Latakia, Hama és Tartúsz tartományokban 237 ember meghalt és 639 megsebesült” – áll a szíriai egészségügyi minisztérium közleményében.

A 7,4-es erősségű földrengés hajnali 04.17-kor történt a törökországi Kahramanmaras tartományban, és több településen pusztítást okozott. Szíria több régiójából is pusztítást jelentettek, és a rengést a libanoni fővárosban, Bejrútban is érezték.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kijev engedélyezte, hogy a katonákat végzettség nélkül is tiszti rangra emelhessék

Az ukrán parlament hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi tiszti rendfokozatok megadását a harci tapasztalattal rendelkező, de felsőfokú katonai végzettséggel nem bíró...

Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának

A háborúnak csak a tűzszünet és a béketárgyalások vethetnek véget, a fegyverek és a lőszerkészlet átadása nem, ezért Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának...

Újabb fegyver- és lőszerszállítmányt küld az Egyesült Államok Ukrajnába

Az Egyesült Államok újabb 350 millió dollár értékű (mintegy 130 milliárd forint) katonai segítségnyújtást jelentett be Ukrajna számára hétfőn. Joe Biden elnök felhatalmazása nyomán -...
spot_img

Videó