2022, december 2.
2.5 C
Budapest
-10.3 C
Moszkva

Zelenszkij könyvet ad ki a legerőteljesebb háborús beszédeiből

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök 16 “legerőteljesebb háborús beszéde” december 6-án jelenik meg “Egy üzenet Ukrajnából” című könyvben – jelentette be hétfőn a Crown, a Penguin Random House multinacionális kiadó egyik részlege.

“Az egyetlen, Zelenszkij elnök által hivatalosan engedélyezett könyv, az ‘Egy üzenet Ukrajnából’ az általa személyesen kiválasztott beszédeket tartalmazza, amelyek az ukrán nép történetét mesélik el” – olvasható a keménykötésű kiadvány kivonatában, amely 16 dollárért már előrendelhető.

Az ‘Egy üzenet’ Zelenszkij bevezetőjét tartalmazza, amelyben kifejti, mit tanult magáról és az ukránokról az orosz katonai művelet február végi megindítása óta.

“Ha meg akarod érteni, hogy kik vagyunk, honnan jöttünk, mit akarunk és hová tartunk, akkor többet kell megtudnod arról, hogy kik vagyunk. Ez a könyv éppen ebben fog segíteni” – mondta az ukrán elnök a Crown által kiadott és a média által idézett nyilatkozatában.

A könyv, amelyhez Arkagyij Osztrovszkij, az Economist Oroszországért és Kelet-Európáért felelős szerkesztőjének előszava is tartozik, a The Guardian szerint az Egyesült Királyságban, az Egyesült Államokban, Németországban, Spanyolországban és Portugáliában jelenik meg.

A könyvből származó teljes bevétel a United24 nevű platformot fogja támogatni, amelyet Zelenszkij azért hozott létre, hogy jótékonysági célokra gyűjtsön pénzt hazája számára.

A konfliktus kezdete óta az ukrán elnök, aki korábban színész volt, naponta szól a nemzethez a közösségi médiaplatformokon közzétett érzelmes videóüzeneteken keresztül. A különböző nemzetközi rendezvényeken tartott videokapcsolatos beszédeit rendszeresen idézi a nyugati mainstream média.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Külföldi zsoldosokra mértek csapást az orosz erők a Donbasszban

Az orosz légierő és a tüzérség csapást mért a külföldi zsoldosok egyik ideiglenes telepítési pontjára a Donyecki Népköztársaságban lévő Csaszov Jarban (ukránul Csasziv Jar),...

A Kreml szerint elfogadhatatlanok Biden feltételei a tárgyalásokhoz

A Kreml szerint elfogadhatatlanok azok a feltételek, amelyeket Joe Biden amerikai elnök az Oroszországgal folytatott tárgyalások megkezdéséhez támasztott - mondta Dmitrij Peszkov elnöki szóvivő. "Valójában,...

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...