2022, december 6.
5.1 C
Budapest
-10.8 C
Moszkva

Vucic szerint a második világháborúhoz hasonló konfliktus közeleg

A világ egy-két hónapon belül olyan globális konfliktusba süllyedhet, amelyre a második világháború óta nem volt példa – mondta Aleksandar Vučić szerb elnök az RTS televíziónak.

“Feltételezem, hogy egy különleges katonai művelet fázisából egy nagy katonai konfliktushoz közeledünk. A kérdés az, hogy hol vannak a határok, és hogy egy idő múlva, vagy talán egy-két hónapon belül nem csúszunk-e bele egy olyan nagy világkonfliktusba, amilyenre a második világháború óta nem volt példa” – mondta Vučić.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Zurabisvili: már harminchárom grúz katona halt meg Ukrajnában

Harminchárom, az ukrán erőket támogató grúz katona halt meg Ukrajnában - közölte Szalome Zurabisvili georgiai elnök hétfőn Varsóban, a lengyel  hivatali partnerével, Andrzej Dudával közösen...

Ezért volt ma rakétaeső: ukrán dróntámadás ért két orosz katonai repülőteret

Ukrajna támadást intézett katonai repülőterek ellen Szaratov és Rjazán térségében, három orosz katona meghalt - közölte a védelmi minisztérium sajtószolgálata. Erre válaszul indult a...

Rakéta áradat tart Ukrajna felé, több irányból – percről-percre frissítjük

Hétfő van, mondhatni menetrend szerint érkeznek az orosz rakéták az ukrajnai infrastruktúra ellen. Ukrán jelentések szerin masszív rakétatámadás kezdődött.  Kövesse az eseményeket percről percre.