2023, szeptember 21.
24 C
Budapest
19.8 C
Moszkva

Vologyin szerint Bidennek oroszországi orvosi kezelésre lenne szüksége, mert az USA-ban nem tudják meggyógyítani

Joe Biden amerikai elnök súlyos beteg és boldogtalan ember, az Egyesült Államokban nincsenek olyan orvosok, akik segíteni tudnának rajta, ezért helyes lenne, hogy Oroszországban nyújtsanak neki orvosi ellátást – mondta Vjacseszlav Vologyin a duma elnöke.

“Ez egy súlyosan beteg és boldogtalan ember. És tekintettel arra, hogy az USA-ban nincsenek jó orvosok, akik kezelnék és segítenének neki a betegségében, a mi Szerbszkij Intézetünkben vannak ilyen szakemberek. Ezért lenne helyes, ha nemzetközi szinten orvosi segítséget nyújtanánk neki, Leonyid Eduardovics (Szluckij, az Állami Duma nemzetközi ügyekkel foglalkozó bizottságának vezetője – a szerk.)” – mondta Vologyin a plenáris ülésen.

Megjegyezte, hogy az USA egyre inkább feszültséget kelt a világban, és minden szakembernek segítséget kellene nyújtania Bidennek.

“Akkor minden államban nyugalom, béke lesz. Ezért kell ezzel foglalkozni. Szenved, és rengeteg ember szenved tőle. Segítsenek neki jobban” – tette hozzá Vologyin.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Lengyelország figyelmeztette az ukrán oligarchákat

A lengyel védelmi miniszter az ukrán oligarchákat okolta a gabonaszállítások körüli jelenlegi vitáért, és azt mondta, nem engedhető meg, hogy Kijev a lengyel piacon...

Kreml: jelenleg nincs alapja a tárgyalások megkezdésének

Oroszország kész diplomáciai megoldást keresni az ukrajnai konfliktusra, de egyelőre nincs alapja a tárgyalások megkezdésének - közölte a Kreml sajtófőnöke. "Egyre gyakrabban hallani a 'tárgyalások'...

Ukrajna energetikai infrastruktúrája került tűz alá

Az ukrajnai Rivne energetikai infrastruktúrája tűz alá került, a Rivnenszkij járás egy része áram nélkül maradt - jelentette Vitalij Koval, a Rivne terület közigazgatás...
spot_img

Videó