2023, február 4.
5.4 C
Budapest
0.3 C
Moszkva

Videó: pityeregve menekül a francia zsoldos Ukrajnából az orosz légicsapás után

A francia Sciacca Mickael Ukrajnába ment harcolni Oroszország ellen, most menekül. A Lviv megyei jarovivi katonai létesítményben volt, amit tegnap ért orosz légicsapás. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint 180 külföldi zsoldos vesztette életét.

Sciacca Mickael, aki egész ukrajnai útját dokumentálta a Facebookon azt mondja a videóban:

„Itt a bázist most semmisítették meg, mi most elmegyünk. A halottak között vannak a barátaim is, úgyhogy menekülünk innen. A bázis elpusztult. Össze kell szednem magam. Itt a lerombolt bázis, és ott is bombáztak. Most is.

“A bázisunkat, ahol katonai szerződést kötöttünk Ukrajnával, épp most rombolták le. Több tucatnyian voltunk, csak mi maradtunk. Több száz amerikai katona volt azon a bázison.
Száz százalék, hogy valaki információkat adott a bázisunkról.”

Összetört 🙁

A közösség oldala szerint Lengyelországba menekült, majd onnan Svédországba repült.

A közösségi oldalát megnézve bárki tudhatta, hogy merre jár. Bejegyzésekben és élő videókkal számolt be róla. A profilját és élő videót itt nézheted meg.

Itt egy brazil zsoldos videója:

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”30566″]

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fogolycsere: 63 orosz tért haza az ukrán ellenőrzésű területről

Összesen 63 orosz katonát, köztük az "érzékeny kategóriába" tartozó személyeket szállítottak vissza a Kijev által ellenőrzött területről Oroszországba - közölte az orosz védelmi minisztérium...

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert szállít tavasszal Ukrajnának, hogy segítse az orosz repülő-, rakéta- és dróntámadások elleni védelemben - közölte pénteken a francia...

Először számolt be NASAMS légvédelmi rendszer megsemmisítéséről az orosz katonai szóvivő

Az orosz erők a Donyeck környékén folytatott offenzíva során kedvezőbb állásokat foglaltak el, és először semmisítettek meg norvég NASAMS légvédelmi rendszert - jelentette ki...