2024, február 24.
11.3 C
Budapest
-0.2 C
Moszkva

Videó: pityeregve menekül a francia zsoldos Ukrajnából az orosz légicsapás után

A francia Sciacca Mickael Ukrajnába ment harcolni Oroszország ellen, most menekül. A Lviv megyei jarovivi katonai létesítményben volt, amit tegnap ért orosz légicsapás. Az orosz védelmi tárca tájékoztatása szerint 180 külföldi zsoldos vesztette életét.

Sciacca Mickael, aki egész ukrajnai útját dokumentálta a Facebookon azt mondja a videóban:

„Itt a bázist most semmisítették meg, mi most elmegyünk. A halottak között vannak a barátaim is, úgyhogy menekülünk innen. A bázis elpusztult. Össze kell szednem magam. Itt a lerombolt bázis, és ott is bombáztak. Most is.

“A bázisunkat, ahol katonai szerződést kötöttünk Ukrajnával, épp most rombolták le. Több tucatnyian voltunk, csak mi maradtunk. Több száz amerikai katona volt azon a bázison.
Száz százalék, hogy valaki információkat adott a bázisunkról.”

Összetört 🙁

A közösség oldala szerint Lengyelországba menekült, majd onnan Svédországba repült.

A közösségi oldalát megnézve bárki tudhatta, hogy merre jár. Bejegyzésekben és élő videókkal számolt be róla. A profilját és élő videót itt nézheted meg.

Itt egy brazil zsoldos videója:

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”30566″]

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrajna megfenyegette Lengyelországot a tiltakozó gazdák miatt

Kijev fenntartja magának a jogot, hogy megtorlást alkalmazzon Lengyelországgal szemben, ha nem győzi meg a tiltakozó gazdákat, hogy hagyjanak fel a határátkelők blokkolásával -...

Bloomberg: Magyarország blokkolta, hogy az EU közös nyilatkozatot adjon ki Ukrajnáról

Magyarország megakadályozta, hogy az Európai Unió tagállamai közös nyilatkozatot írjanak alá az ukrajnai orosz különleges hadművelet megindítása óta eltelt két év alkalmából - írja...

Felmérés: a franciák többsége nem akarja Ukrajnát az Európai Unióba

Ukrajna uniós csatlakozásának kilátása szinte egyöntetűen megosztja a francia társadalmat - derült ki a CSA kutatóintézet új felméréséből. A pénteken közzétett közvélemény-kutatási eredmények szerint...
spot_img

Videó