2023, február 9.
-1.1 C
Budapest
-1.8 C
Moszkva

Videó: elképesztő erődemonstráció az orosz-belarusz hadgyakorlaton, ahol NATO támadásra készülnek

Látványos videót közölt az orosz védelmi tárca a Zapad-2021(Nyugat-2021) elnevezésű orosz-belarusz hadgyakorlatról, amely csütörtökön fejeződött be.

A gyakorlaton, – amely kilenc helyszínen zajlott Oroszország és Belarusz területén- azt szimulálták, hogy nyugati ellenséges erők megtámadták az orosz-belarusz államszövetséget.

Az idei hadgyakorlaton több mint 800 jármű, mintegy 200 ezer személy vett részt, akik közül érkeztek további szövetséges országokból, mint India, Kazahsztán, Kirgizisztán és Mongólia.

Az idei gyakorlat egy hetes volt. Moszkva tájékoztatása szerint 18 ország katonai attaséja vett részt a hadgyakorlaton megfigyelőként.

Oroszország minden évben tart nagyszabású katonai gyakorlatokat négy főbb helyszínen: a nyugati, közép, kelet és a kaukázusi katonai körzetekben.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Foreign Policy: Ukrajna a következő 10 napban hatalmas orosz invázióra számít

Moszkva több százezer katonát összpontosított az ország keleti részén, brutális taktikával és emberhadjáratokkal igyekszik megtörni az ukrán fegyveres erők védelmét - írja a Foreign...

Amerikai képviselő: az USA fejezze be az ukrán hadsereg finanszírozását

Az Egyesült Államoknak fel kell hagynia azzal, hogy dollármilliárdokat küldjön Ukrajna hadseregének megerősítésére - jelentette ki Matt Gaetz republikánus képviselő hétfőn a képviselőházban tartott...

Videó: leégett az Ukrajnának drónokat szállító amerikai katonai gyár Lettországban

Nagy erejű tűz ütött ki az amerikai Edge Autonomy katonai drónokat gyártó vállalat üzemében a Riga melletti Marupe-ban. A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy...