2023, október 4.
18.2 C
Budapest
13.7 C
Moszkva

Videó: elakadt az ukrán ellentámadás során a német harckocsi

Az egyik német harckocsit, amelyet Kijev az Oroszország elleni ellentámadás előtt a nyugati országoktól kapott, nyilvánvalóan nem az ellenség, hanem a rossz terepviszonyok állították meg.

A páncélozott jármű két, a közösségi médiában keringő videón is látható. A felvételt a felszerelésük és a harcban azonosítására használt kék szalagok alapján úgy tűnik, ukrán katonák készítették.

Az incidens pontos helyszíne tisztázatlan, bár meg nem erősített állítások szerint az Oroszország által részben ellenőrzött Zaporozsjei régióban történt, amelyet Ukrajna igyekszik visszafoglalni.

A rövid videó egy nyugati páncélozott jármű belsejéből készült, és azt mutatja, hogy a tank látható sérülés jelei nélkül a bal oldalára dőlt, a lánctalpa pedig láthatóan mélyen a sárba süllyedt.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videó: amerikai gyártmányú MAXX Pro-t talál el az orosz drón

Az egyik orosz Telegram-csatorna által szerdán közzétett videón látható, hogy egy ukrán, amerikai gyártmányú MAXX Pro aknavédett (MRAP) járművet eltalálnak egy kamikaze drónnal. A felvételen...

Olasz védelmi miniszter: minden lehetőséget kimerítettünk Ukrajna támogatására

Olaszországnak nincsenek korlátlan forrásai Ukrajna támogatására - mondta az ország védelmi minisztere, Guido Crosetto a Sky TG24 csatornának. "Olaszország sokat tett, a légvédelmi rendszerekre összpontosított,...

The Guardian: Charles Michel csak véletlenül mondta, hogy Ukrajna 2030-ban EU-tag lesz

Az Európai Tanács vezetője, Charles Michel, amikor Ukrajna EU-csatlakozásának lehetséges időpontjairól beszélt, "véletlenszerűen" mondta a 2030-as évet, amelynek nincs semmi alapja - írja a...
spot_img

Videó