2024, március 1.
12.6 C
Budapest
1.2 C
Moszkva

Videó: a dán hadsereg felvételeket közölt a szivárgó Északi Áramlatról

Minden jel arra utal, hogy összehangolt támadás volt az Oroszországot Németországgal közvetlenül összekötő Északi Áramlat 1-2 gázvezetékek ellen. A német sajtó néhány hete írt arról, hogy amerikai hadihajók jártak a szivárgások helyszínén.

A vezetékrendszer üzemeltetője hétfőn hirdetett vészhelyzetet amikor nyomáscsökkenést jelentettek. A dán tengerészeti hatóság gázszivárgást jelentett Bornholm szigeténél. A feltételezett vészhelyzeti helyszín az ország felségvizein kívül, Dánia kizárólagos gazdasági övezetében található.

Korábban a német sajtó ukrán vagy orosz szabotázsakcióra gyanakodott, amelyet speciális búvárgyeséggel vagy tengeralattjáróval hajtottak végre, azonban amerikai hadihajók jártak a helyszíneken.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Le Monde: Franciaország azt tervezi, hogy katonákat telepít Ukrajnába

A francia kormány azt tervezi, hogy közvetlenül Ukrajnába küld egy kisebb katonai erőt, amely a kijevi fegyveres erők kiképzőjeként és Moszkva "elrettentéseként" szolgálna -...

Lavrov: ha Austin a NATO-orosz konfliktus veszélyéről beszél, az azt jelenti, hogy az USA-nak van terve erre

Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter azzal, hogy kijelentette, hogy a NATO és Oroszország egymás ellen harcolhat, ha Ukrajna vereséget szenved, bebizonyította, hogy az USA-nak...

Erdogan: nem kapott elég támogatást a török békekezdeményezés az orosz-ukrán konfliktus lezárására

Az orosz-ukrán konfliktus békés megoldására irányuló török kezdeményezések a támogatás hiánya miatt nem jártak sikerrel - mondta Recep Tayyip Erdogan török elnök az antalyai...
spot_img

Videó