2022, december 1.
2.8 C
Budapest
-11.1 C
Moszkva

Ukrán katonai hírszerzés: Putyin hasonmása járt Iránban

Vlagyimir Putyin orosz elnök egy hasonmást használhatott az e heti iráni útja során – állítja az ukrán katonai hírszerzés (GUR) vezetője.

Kirill Budanov vezérőrnagyot a TSN ukrán tévécsatornának adott pénteki interjújában arra kérték, hogy nyilatkozzon Putyin egészségi állapotáról az orosz elnök közelmúltbeli iráni útja során.

“Nem adok közvetlen választ, de adok egy tippet” – válaszolta Budanov. “Nézze, kérem, azt a pillanatot, amikor az állítólagos Putyin elhagyja a gépet. Ő egyáltalán Putyin?”

Budanov nem részletezte, de az ukrán média szerint azokra a pletykákra utalt, amelyek szerint Putyin időnként hasonmásokat használ nyilvános eseményeken. Azt is mondták, hogy Budanov azokról az állításokról beszélt, amelyek szerint Putyin sántított, amikor Teheránban kiszállt a repülőgépből.

Élőben közvetítettük az érkezését, itt megnézheted, hogy sántít-e az elnök:

Putyin szerdán Moszkvában tartott beszéde során az erős teheráni klímával magyarázta köhögését, mivel előző nap több megbeszélése is volt Teheránban. A Kreml később közölte, hogy az elnök egészsége rendben van.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...