2022, május 25.
24.1 C
Budapest
10.8 C
Moszkva
Hiredetés

Ukrajna nagy része önként visszatér Oroszországba

Danyiil Bez’szonov, a Donyecki Népköztársaság DNR információs miniszterének helyettese, a Népi Milícia korábbi szóvivője kijelentette: Ukrajna nagy része, minden további nélkül visszatér Oroszországba.

„Meggyőződésem, hogy ez előbb vagy utóbb bekövetkezik. Biztos vagyok benne, hogy Ukrajna nagy része önként Oroszország része lesz. Sőt, lehet, hogy egész Ukrajna is. És ez minél hamarabb megtörténik, annál jobb az ukránoknak is. Nem értem, hogy gyöpösödhettek be annyira az emberek, hogy nem látják: mi történik körös-körül. Ez még csak nem is Szomália, ez valami csupa Bermuda-háromszög. Ott módszeresen az folyik, hogy a területeket megszabadítják az emberektől” – mondta Bez’szonov.

Úgy véli, a Nyugat fogyóeszköznek tekinti Ukrajnát Oroszország visszanyesegetésekor.

„Maguk az amerikaiak nem fognak hadakozni Oroszországgal. Inkább harcolnak majd az utolsó ukránig. A helyzet az, hogy Ukrajna számukra pusztán egy eszköz. És az amerikaiak feladata arra ügyelni, hogy ez az eszköz ne tompuljon el rögtön. Hogy minél tovább szolgáljon – no nem arra, hogy kárt tegyen Oroszországban. Hanem hogy piszkálják vele. Természetesen nem akarják, hogy provokáció süljön ki a dologból, aminek nyomán ez az eszközük rögtön odalegyen. Vagyis hogy az ne fordulhasson elő, hogy egy meggondolatlan lépés nyomán Oroszországnak ne legyen más választása, mint beavatkozni. És akkor egyszer s mindenkorra a helyére tegye Ukrajnát” – tette hozzá Danyiil Bez’szonov.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS