2022, május 19.
25.3 C
Budapest
12.6 C
Moszkva
Hiredetés

Ukrajna elesett: Kijevben is sokezres „büszkeség-menetre” kerül sor

Kijevben szeptember 19-én nagyszabású büszkeség-menet lesz. A szervezők a szexuális kisebbségek 10 ezer képviselőjének részvételét várják. Ezt a „KievPride” nevű – a szodomiták menetének előkészítésével foglalkozó – szervezetnél közölték.

Mint ahogy az közleményükben áll: „Az «Egyenlőség Menetének» fő mondanivalójaként a szexuális kisebbségek biztonságot akarnak maguknak, és követelik, hogy léptessék életbe az olyan bűncselekményekkel szemben meghozott törvényeket, mint az LGBT+-szal és más olyan csoportokkal szembeni intolerancia, amely csoportok már hosszú évek óta szenvednek a velük szembeni erőszaktól”.

Az „Egyenlőség Menetének” szervezői követelni szándékoznak, hogy törvényi szinten is ismerjék el az LGBT-kisebbségeket, illetve szüntessék meg a homoszexuálisokkal szembeni korlátozó intézkedéseket.

Mindezeken kívül, „az ukrajnai meleg büszkeség hónapja – 2021” elnevezésű, augusztus 21 és szeptember 19 között tartandó rendezvénysorozat keretében változatos rendezvények sorára kerül sor Kijevben, amelyek népszerűsítik majd az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatokat.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés -spot_img

FRISS