2023, április 1.
10.2 C
Budapest
5.8 C
Moszkva

Ukrajna elesett: Kijevben is sokezres „büszkeség-menetre” kerül sor

Kijevben szeptember 19-én nagyszabású büszkeség-menet lesz. A szervezők a szexuális kisebbségek 10 ezer képviselőjének részvételét várják. Ezt a „KievPride” nevű – a szodomiták menetének előkészítésével foglalkozó – szervezetnél közölték.

Mint ahogy az közleményükben áll: „Az «Egyenlőség Menetének» fő mondanivalójaként a szexuális kisebbségek biztonságot akarnak maguknak, és követelik, hogy léptessék életbe az olyan bűncselekményekkel szemben meghozott törvényeket, mint az LGBT+-szal és más olyan csoportokkal szembeni intolerancia, amely csoportok már hosszú évek óta szenvednek a velük szembeni erőszaktól”.

Az „Egyenlőség Menetének” szervezői követelni szándékoznak, hogy törvényi szinten is ismerjék el az LGBT-kisebbségeket, illetve szüntessék meg a homoszexuálisokkal szembeni korlátozó intézkedéseket.

Mindezeken kívül, „az ukrajnai meleg büszkeség hónapja – 2021” elnevezésű, augusztus 21 és szeptember 19 között tartandó rendezvénysorozat keretében változatos rendezvények sorára kerül sor Kijevben, amelyek népszerűsítik majd az azonos neműek közötti szexuális kapcsolatokat.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kim Jodzsong: Kijevet nukleáris katasztrófa fenyegeti azzal, hogy azt hiszi, legyőzheti Oroszországot

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazája jövőjével játszik, amikor atomfegyverek után kutat - jelentette ki szombaton Kim Jodzsong, Kim Dzsongun észak-koreai vezető befolyásos testvére a...

Védelmi miniszter: Németország nem tud több harckocsit adni Ukrajnának

Németország nem engedheti meg magának, hogy további harckocsikat adjon Ukrajnának - jelentette ki szombaton Boris Pistorius, az ország védelmi minisztere. Megjegyzései azután hangzottak el, hogy...

Morawiecki: Kijev 100 Rosomak páncélozott harckocsit vásárol Varsótól uniós és amerikai támogatásból

Ukrajna 100 Rosomak páncélozott személyszállító járművet fog vásárolni Lengyelországtól - jelentette be a lengyel miniszterelnök. "Az ukrán hadsereg 100 Rosomakot fog vásárolni tőlünk, amelyeket Siemianowice...
spot_img

Videó