2022, május 19.
21.6 C
Budapest
10 C
Moszkva
Hiredetés

Új helyszínen lesz az oroszbarát megmozdulás Budapesten

Új helyszínen a budapesti Szabadság téren lesz az oroszbarát megmozdulás, a dátum nem változott, április 30-án 14 óra – közölték az esemény szervezői a Facebookon. A korábbi helyszín a Hősök tere volt.

Az esemény leírását változatlanul közöljük:

Elég volt a háborús propagandából, a fegyverszállításokból Ukrajnának, mert ez tartósítja a háborút, ez emberek halálát okozza! Elég volt a helyi és az európai média hazugságaiból, az oroszgyűlölet felszításából! Elég volt a politikai praktikákból, mert ezek folyományaként ukrán, és orosz emberek tömegei halnak meg!
A békés rendezésnek egy módja lenne, ha a nyugati blokk politikusai szerződésszerűen elismernék Ukrajna függetlenségét, ha ezt nem teszik meg, akkor a háborút, a vérontást támogatják! A háborút jelenleg felerősíti, hogy európai politikusok egymásra licitálva fegyverekkel támogatják az ukrán kormányt, sőt e tevékenységgel maguk igazolják, hogy Európa fenyegetést jelent Oroszország biztonságára, és lassan mindenki számára igazolást nyer, hogy politikusaink a NATO TERJESZKEDÉST még vérontás, tömegek elpusztítása árán is végre akarják hajtani. Miért nem teszik fel az újságírók azt az egyszerű kérdést: miért ennyire fontos Ukrajna nyugati integrációja? Miért kell ezért embertömegeknek meghalni? Vagy esetleg tényleg a háború a cél? Esetleg Európát is be akarják vonni ebbe a háborúba?
Európa politikusai a fegyverszállításokkal nem megsegítik az ukrán népet, hanem elpusztítják, mert minden fegyverzet növelés az ukrán oldalon újabb és újabb orosz pusztító fegyverek bevonásával jár!
Sem a politikusok, sem az újságírók nem mondhatják ki az egyre nyilvánvalóbb igazságot: Az USA, és a NATO jelenti a legnagyobb veszélyt a világbékére! Nem beszélhetnek erről, mert feladatuk erről hallgatni! A NATO már régen nem védelmi szövetség, és az orosz félelmek napjainkban igazolódnak be ezzel kapcsolatban, ahogy Ukrajnában, a “határállamban” az orosz erők NATO fegyverekkel kerülnek szembe.
Követeljük, hogy szüntessék be a háborút fokozó fegyverszállításokat, vezetőink üljenek tárgyalóasztalhoz az orosz biztonságpolitikai követelések érvényesítése érdekében, mert a tárgyalások elutasítása egyben a vérontás folytatásával jár! Követeljük, hogy a NATO ne terjeszkedjen agresszív módon az orosz térség irányába, és erről szülessen megállapodás! Követeljük, hogy a békés megoldást szorgalmazzák politikusaink!

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés -spot_img

FRISS