2022, május 19.
21.6 C
Budapest
10 C
Moszkva
Hiredetés

Trump: tisztelem Vlagyimir Putyin orosz elnököt

Az Egyesült Államok elnöke Donald Trump a Fox News televíziónak adott interjúban elmondta, hogy tiszteli Vlagyimir Putyin orosz elnököt, de fogalma sincs arról, hogy kijönnének-e Oroszország vezetőjével.

Az interjúban arra a kérdésre, hogy tiszteli-e az orosz elnököt, úgy válaszolt: “igen tisztelem őt”, de hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy kijönnek majd egymással.

Sok embert tisztelek, de ez nem azt jelenti, hogy kijövök velük – mondta Trump. Ő az országának a vezetője – tette hozzá.

Azt mondom, hogy jobb együttműködni Oroszországgal, mint nem – folytatta az amerikai elnök. És ha Oroszország segít az Iszlám Állam elleni harcban, ami egy jelentős küzdelem, és az iszlám terrorizmus ellen világszerte, az egy jó dolog. Ki fogok-e jönni vele? Fogalmam sincs – mondta.

Az Oroszország és az orosz vezetés elleni nyugati vádakkal kapcsolatban Trump azt mondta: mit gondol? Az országunk olyan ártatlan?

Donald Trump amerikai elnök, akit a múlthónapban iktatták be hivatalába, január 28-án folytatott telefonbeszélgetést Vlagyimir Putyin orosz államfővel.

 

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Kövess minket a Telegramon!

Exkluzív tartalmakért csatlakozz Telegram csatornánkra!

Ajánló

- Hirdetés -spot_img

FRISS