2022, szeptember 30.
16.7 C
Budapest
17.2 C
Moszkva

Trump: tisztelem Vlagyimir Putyin orosz elnököt

Az Egyesült Államok elnöke Donald Trump a Fox News televíziónak adott interjúban elmondta, hogy tiszteli Vlagyimir Putyin orosz elnököt, de fogalma sincs arról, hogy kijönnének-e Oroszország vezetőjével.

Az interjúban arra a kérdésre, hogy tiszteli-e az orosz elnököt, úgy válaszolt: “igen tisztelem őt”, de hozzátette, ez nem azt jelenti, hogy kijönnek majd egymással.

Sok embert tisztelek, de ez nem azt jelenti, hogy kijövök velük – mondta Trump. Ő az országának a vezetője – tette hozzá.

Azt mondom, hogy jobb együttműködni Oroszországgal, mint nem – folytatta az amerikai elnök. És ha Oroszország segít az Iszlám Állam elleni harcban, ami egy jelentős küzdelem, és az iszlám terrorizmus ellen világszerte, az egy jó dolog. Ki fogok-e jönni vele? Fogalmam sincs – mondta.

Az Oroszország és az orosz vezetés elleni nyugati vádakkal kapcsolatban Trump azt mondta: mit gondol? Az országunk olyan ártatlan?

Donald Trump amerikai elnök, akit a múlthónapban iktatták be hivatalába, január 28-án folytatott telefonbeszélgetést Vlagyimir Putyin orosz államfővel.

 

Figyelem Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés - spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

A részleges mozgósítás első katonái megérkeztek a Donbasszba

Oroszország részlegesen mozgósított első katonái megérkeztek a Donyecki Népköztársaság (DNR) különleges műveleti övezetébe - írja a RIA Novosztyi. Megérkeztek a Donyecki Népköztársaságba a részleges mozgósítás...

Sikertelen ukrán előrenyomulás Krasznij Limannál, jelentős ukrán veszteségek

Az ukrán csapatok veszteségeket szenvedtek a Krasznij Liman elleni sikertelen támadási kísérlet során - közölte az orosz védelmi minisztérium a szerdai hadjelentésében. "Az ukrán csapatcsoport...

Ukrajnába is leállhat a gázszállítás – vita van a Gazprom és a Naftogaz között

A Gazprom elutasítja az ukrán Naftogaz követeléseit az orosz gáz európai tranzitdíjára vonatkozó választottbírósági eljárásban, a nem teljesített szolgáltatásokat nem kell és nem is...