2022, augusztus 9.
30 C
Budapest
20.8 C
Moszkva
Array

Putyinnal vacsorázna Pamela Anderson – választ is kapott

Pamela Anderson kanadai sztár személyesen találkozna Vlagyimir Putyin orosz elnökkel – értesült a Global News hírportál. A hollywoodi színésznő hivatalos levélben fordult az Egyesült Államok orosz nagykövetségéhez, amelyben találkozót kért az orosz elnökkel, hogy megvitassák az állatok jogait és a környezet védelmet. A színésznő ismert környezetvédő és az állatok jogainak védelmezője. Anderson elismerte Oroszország erőfeszítéseit a Kanadában készült fókatermékek bojkottjával kapcsolatban.

A színésznő kijelentette, hogy amennyiben nem jön létre a személyes találkozó az orosz államfővel, úgy tárgyalna Szergej Donszkoj természeti érőforrások és a környezetvédelem miniszterével is.

Egy ebédet vagy vacsorát javasolt a színésznő a találkozóra, ahol lehetőséget kapna, hogy megismerje Oroszország elkötelezettségét a környezetvédelem iránt.

Szergej Donszkoj miniszter az orosz sajtó megkeresésére reagált Pamela Anderson megkeresésére. A tárcavezető elmondta, hogy hajlandó találkozni a színésznővel, hogy környezetvédelmi kérdéseket vitassanak meg.

Július elején Anderson nyílt levélben fordult az orosz elnökhöz, hogy tiltsa meg az áthaladást az Északkeleti-átjárón egy védett bálnafaj húsát szállító Winter Bay nevű hajónak.

Pamela Anderson levelet írt Vlagyimir Putyinnak

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz cirkálórakéták megsemmisítették a HIMARS és M777-es lőszerraktárt Uman közelében

Orosz cirkálórakéták megsemmisítettek egy raktárt, amelyben lövedékeket tárolta az amerikai HIMARS és M777-es ágyúkhoz a cserkaszi régióban - közölte az orosz védelmi minisztérium újságírókkal. "Nagy...

Ukrajna leállította az EU-ba irányuló olajszállításokat

Ukrajna leállította az orosz kőolaj tranzitját Magyarországra, Csehországba és Szlovákiába - írja a RIA Novosztyi. "A Transnyefty megerősítette, hogy az Ukrtransznafta augusztus 4-én leállította az...

Az ukrán Kraken neonáci alakulat elvesztette harcképességét az orosz katonai csapások után

Az ukrán Kraken neonáci alakulat az orosz katonai csapások következtében elvesztette harcképességét - közölte az orosz védelmi minisztérium. "Az ukrán nacionalisták Harkov irányában lévő ideiglenes...