2023, október 4.
18.2 C
Budapest
13.7 C
Moszkva

Putyin támogatja az elektronikus vízum augusztusi bevezetését a barátságos országokkal

Vlagyimir Putyin orosz elnök támogatta az elektronikus vízum bevezetését, amely idén augusztus 1-jével kezdődik.

Tatjana Golikova miniszterelnök-helyettes az elnök és az orosz kormány találkozóján arra kérte az államfőt, hogy támogassa azt a javaslatot, hogy augusztus 1-jétől elektronikus vízumokat vezessenek be az országban.

“Ez rendben van. Köszönöm, hogy mindezt a tervezett határidő előtt megteszik. Biztosan segíteni fog az embereknek” – mondta Putyin.

Oroszország 2020-ban fogadta el azt a törvényt, amely 2021-től 52 ország állampolgárai számára írta elő az elektronikus vízumok kiadását.

A törvény azonban a világjárvány miatt nem lépett hatályba. Vlagyimir Putyin orosz elnök 2022 őszén utasította a kormányt, hogy a külügyminisztériummal, a belügyminisztériummal és a Szövetségi Biztonsági Szolgálattal közösen gondolkodjanak az e-vízumprogram megújításán a barátságtalan államok listáján nem szereplő országok lakosai számára.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Olasz védelmi miniszter: minden lehetőséget kimerítettünk Ukrajna támogatására

Olaszországnak nincsenek korlátlan forrásai Ukrajna támogatására - mondta az ország védelmi minisztere, Guido Crosetto a Sky TG24 csatornának. "Olaszország sokat tett, a légvédelmi rendszerekre összpontosított,...

The Guardian: Charles Michel csak véletlenül mondta, hogy Ukrajna 2030-ban EU-tag lesz

Az Európai Tanács vezetője, Charles Michel, amikor Ukrajna EU-csatlakozásának lehetséges időpontjairól beszélt, "véletlenszerűen" mondta a 2030-as évet, amelynek nincs semmi alapja - írja a...

Az orosz légierő meghiúsította egy ukrán kommandós egység partraszállását a Krím félszigeten

Az orosz légierő meghiúsította az ukrán kommandósok partraszállási kísérletét a Krímben - közölte az orosz védelmi minisztérium szerda reggel közleményben. A védelmi minisztérium szerint egy...
spot_img

Videó