2023, március 24.
10.1 C
Budapest
6.1 C
Moszkva
Array

Putyin gondolatai a Seliger Ifjúsági Politikai Fórum utolsó napján az résztvevőkhöz:

Az orosz elnök szerint az orosz-ellenes szankciók és Oroszország viszont-szankciói a Nyugati élelmiszer-importra vonatkozóan esélyt adtak Oroszországnak fejleszteni a saját önálló agrár-szektorát.

Oroszországnak intézkedéseket kell hoznia a saját élelmiszer ellátás biztonságával kapcsolatban – mondotta Vlagyimir Putyin pénteken.

“Az élelmiszer-biztonság alapvető fontosságú minden ország számára, Oroszországot is beleértve.” – mondta fiatal oroszoknak, kik részt vesznek a Seliger Ifjúsági Táboron az oroszországi Tver régióban.

Putyin elmondta, hogy ” az orosz-ellenes szankciók és Oroszország viszont-szankciói a Nyugati élelmiszer-importra vonatkozóan esélyt adtak Oroszországnak fejleszteni a saját önálló agrár-szektorát.” – ” Ez egy áldás álruhában” – tette hozzá, mert az oroszoknak már régóta meg kellett volna lépniük sok dolgot, amit most megtesznek, azaz megtenni kényszerülnek. “például: új partnereinktől tudunk szállítani halászati termékeket a Távol-keletről egészen országunk európai részeibe, sokkal gazdaságosabban mint az európai importnál, illetve a orosz önálló mezőgazdasági szektorba is készek vagyunk bármennyit invesztálni”

Aktuálpolitika is napirendi pont volt

Az orosz elnök azzal vádolja a parlamenten kívüli ellenzéket, hogy az elárulja a nemzeti érdekeket és a bolsevikokhoz hasonlította őket, akik egyenesen óhajtották Oroszország 1. világháborús vereségét.

Vlagyimir Putyin orosz elnök fiatal politikai aktivisták előtt beszélt pénteken, a Seliger Ifjúsági Politikai Fórum utolsó napján, s más tárgyak között, szó volt Oroszország aktuálpolitikai helyzetéről is.

Az orosz elnök azzal vádolta a nem-parlamenti ellenzéket, hogy instabilitást okoz, s ennek lehetnek súlyos következményei. “A bolsevikok nyíltan kívánták Hazájuk 1. Világháborús vereségét. Mikor hős és önfeláldozó katonák és tisztek vérüket ontották a frontokon, néhány ember elkezdte instabillá tenni a hátországot, s ez a háttértevékenység okozta az ország vereségét. Értelmetlen volt, egy delírium, de megtörtént” – mondotta Putyin a fiatal aktivistáknak.

“Ilyen emberek ma is léteznek országunkban, sajnos nem létezik olyan társadalom, ahol ilyenek ne lennének jelen.” – tette hozzá.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Prigozsin cáfolja a Bloomberg értesülését a Wagner ukrajnai tevékenységéről

A Wagner katonai magáncég nem tervezi, hogy visszavenne ukrajnai tevékenységéből - közölte csütörtökön az alapító, Jevgenyij Prigozsin orosz üzletember. Korábban ugyanezen a napon a...

Kijev fekete listára tette az osztrák a Raiffeisen Bankot, mert nem vonul ki Oroszországból

Az ukrán Nemzeti Korrupciómegelőzési Ügynökség (NAZK) felvette a Raiffeisen Bank International osztrák bankcsoportot a "háborús szponzorok" nemzetközi listájára. "A NAZK a Raiffeisen Bank International osztrák...

Az oroszok cáfolták az ukrán sajtóhíreket, miszerint kivonultak Nova Kahovkából

Vlagyimir Szaldo, a Herszon régió megbízott kormányzója cáfolta az orosz katonák Novaja Kkhovkából (Nova Kahovka) való kivonulásáról szóló ukrán sajtóinformációkat. "Hivatalosan kijelentem, hogy Novaja Kahovkában,...
spot_img

Videó