2022, augusztus 20.
20.5 C
Budapest
16.3 C
Moszkva
Array

Putyin gondolatai a Seliger Ifjúsági Politikai Fórum utolsó napján az résztvevőkhöz:

Az orosz elnök szerint az orosz-ellenes szankciók és Oroszország viszont-szankciói a Nyugati élelmiszer-importra vonatkozóan esélyt adtak Oroszországnak fejleszteni a saját önálló agrár-szektorát.

Oroszországnak intézkedéseket kell hoznia a saját élelmiszer ellátás biztonságával kapcsolatban – mondotta Vlagyimir Putyin pénteken.

“Az élelmiszer-biztonság alapvető fontosságú minden ország számára, Oroszországot is beleértve.” – mondta fiatal oroszoknak, kik részt vesznek a Seliger Ifjúsági Táboron az oroszországi Tver régióban.

Putyin elmondta, hogy ” az orosz-ellenes szankciók és Oroszország viszont-szankciói a Nyugati élelmiszer-importra vonatkozóan esélyt adtak Oroszországnak fejleszteni a saját önálló agrár-szektorát.” – ” Ez egy áldás álruhában” – tette hozzá, mert az oroszoknak már régóta meg kellett volna lépniük sok dolgot, amit most megtesznek, azaz megtenni kényszerülnek. “például: új partnereinktől tudunk szállítani halászati termékeket a Távol-keletről egészen országunk európai részeibe, sokkal gazdaságosabban mint az európai importnál, illetve a orosz önálló mezőgazdasági szektorba is készek vagyunk bármennyit invesztálni”

Aktuálpolitika is napirendi pont volt

Az orosz elnök azzal vádolja a parlamenten kívüli ellenzéket, hogy az elárulja a nemzeti érdekeket és a bolsevikokhoz hasonlította őket, akik egyenesen óhajtották Oroszország 1. világháborús vereségét.

Vlagyimir Putyin orosz elnök fiatal politikai aktivisták előtt beszélt pénteken, a Seliger Ifjúsági Politikai Fórum utolsó napján, s más tárgyak között, szó volt Oroszország aktuálpolitikai helyzetéről is.

Az orosz elnök azzal vádolta a nem-parlamenti ellenzéket, hogy instabilitást okoz, s ennek lehetnek súlyos következményei. “A bolsevikok nyíltan kívánták Hazájuk 1. Világháborús vereségét. Mikor hős és önfeláldozó katonák és tisztek vérüket ontották a frontokon, néhány ember elkezdte instabillá tenni a hátországot, s ez a háttértevékenység okozta az ország vereségét. Értelmetlen volt, egy delírium, de megtörtént” – mondotta Putyin a fiatal aktivistáknak.

“Ilyen emberek ma is léteznek országunkban, sajnos nem létezik olyan társadalom, ahol ilyenek ne lennének jelen.” – tette hozzá.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

- Hirdetés - spot_img

FRISS

UKRÁN VÁLSÁG

Az ukrán nacionalista Kraken egység kivégzett 100 ukrán katonát

Mintegy 100 ukrán katonát végeztek ki a "Kraken" ezred nacionalista harcosai, mert elhagyták állásaikat - közölte az orosz védelmi minisztérium pénteki napi tájékoztatóján. Miután az...

Oliver Stone betiltott filmjéről: Ukrajna Lángokban

Az ukrajnai konfliktus, nem meglepően, rendkívüli figyelmet kap a médiában. Sajnos Ukrajna történelme nem kerül terítékre, holott ilyenkor fontos lenne, mert az események, természetesen,...

Több mint 90 külföldi zsoldost semmisítettek meg az orosz cirkálórakéták

Több tucatnyi, Kijev oldalán Moszkva ellen harcoló külföldi zsoldost öltek meg az északkelet-ukrajnai Harkov városában egy katonai tábor elleni támadásban - közölte csütörtökön az...