2023, március 31.
10.3 C
Budapest
0.1 C
Moszkva

Putyin: az Oroszország iránt érzett szeretet tesz minket erősebbé

Vlagyimir Putyin orosz elnök hagyományos, a nemzethez intézett újévi beszédében jelentős változásokat kívánt és megköszönte a népnek az Oroszországba vetett hitét.

Az államfő ünnepi beszédét először az ország távol-keleti részén sugározták a televíziók, ahol már beköszöntött a 2018-as év.

Számunkra az újév egy családi ünnep. Úgy ünnepeljük, mint gyerekkorunkba: ajándékokkal és meglepetésekkel, különleges melegséggel, jelentős változásokra számítva. Ezek megtörténnek, ha mind emlékezünk szüleinkről, gondoskodunk róluk, megbecsülünk minden velük töltött percet, ha folytatjuk gyermekeink megértését, a törekvéseiket és álmaikat, támogatjuk azokat, akik mellettünk állnak, akik igénylik támogatásunkat és nagylelkűségünket – mondta Putyin.

Beszédében az államfő kedvezőbb változásokat, jó egészséget, új gyermekeket és boldogságot kívánt.

Szeretném szívélyesen megköszönni mindenkinek, hogy hittek magukban és az országunkban, a munkájukban és az eredményeikben – mondta.

Putyin különleges jókívánságait fejezte ki az újév alkalmából azoknak, akik jelenleg is dolgoznak, katonai szolgálatot teljesítenek, kórházakban, repülőkön és vonatokon dolgoznak.

Együtt vagyunk ezen a gyönyörű újévi estén. A szolidaritás, a barátság és az Oroszország iránt érzett szeretet tesz minket erősebbé a jótettekhez és a kiemelkedő teljesítményhez – hangsúlyozta az államfő.

Az államfő sikereket és jólétet kívánt minden orosz állampolgárnak. Békét és jólétet a mi szeretett és egyetlen Oroszországunknak – mondta Vlagyimir Putyin.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Lavrov: a nyugati országok közvetlen részvevő az Oroszország elleni háborúnak

A nyugati országok közvetlen résztvevői az Oroszország elleni háborúnak - mondta Szergej Lavrov külügyminiszter a Prensa Latina kubai hírügynökségnek adott interjújában. "Nem tűrhetjük tovább a...

Amerikai támogatásért cserébe Horvátország 14 helikoptert küld Ukrajnának

Horvátország tizenkét Mi-8 és két Mi-8T típusú szovjet-orosz gyártmányú közepes szállító helikoptert küld Ukrajnának - ezt Mario Banozic védelmi miniszter erősítette meg csütörtökön, a...

Kuleba: a régóta várt ukrán ellentámadás nem lesz sorsdöntő, de ettől még támogassák Ukrajnát

Az Ukrajna által már nagyon várt ellentámadás nem tekinthető sorsdöntő pillanatnak az Oroszországgal fennálló konfliktusban - jelentette ki Dmitro Kuleba kijevi külügyminiszter, aki felszólította...
spot_img

Videó