2022, október 4.
11.9 C
Budapest
10.5 C
Moszkva

Putyin: az Oroszország iránt érzett szeretet tesz minket erősebbé

Vlagyimir Putyin orosz elnök hagyományos, a nemzethez intézett újévi beszédében jelentős változásokat kívánt és megköszönte a népnek az Oroszországba vetett hitét.

Az államfő ünnepi beszédét először az ország távol-keleti részén sugározták a televíziók, ahol már beköszöntött a 2018-as év.

Számunkra az újév egy családi ünnep. Úgy ünnepeljük, mint gyerekkorunkba: ajándékokkal és meglepetésekkel, különleges melegséggel, jelentős változásokra számítva. Ezek megtörténnek, ha mind emlékezünk szüleinkről, gondoskodunk róluk, megbecsülünk minden velük töltött percet, ha folytatjuk gyermekeink megértését, a törekvéseiket és álmaikat, támogatjuk azokat, akik mellettünk állnak, akik igénylik támogatásunkat és nagylelkűségünket – mondta Putyin.

Beszédében az államfő kedvezőbb változásokat, jó egészséget, új gyermekeket és boldogságot kívánt.

Szeretném szívélyesen megköszönni mindenkinek, hogy hittek magukban és az országunkban, a munkájukban és az eredményeikben – mondta.

Putyin különleges jókívánságait fejezte ki az újév alkalmából azoknak, akik jelenleg is dolgoznak, katonai szolgálatot teljesítenek, kórházakban, repülőkön és vonatokon dolgoznak.

Együtt vagyunk ezen a gyönyörű újévi estén. A szolidaritás, a barátság és az Oroszország iránt érzett szeretet tesz minket erősebbé a jótettekhez és a kiemelkedő teljesítményhez – hangsúlyozta az államfő.

Az államfő sikereket és jólétet kívánt minden orosz állampolgárnak. Békét és jólétet a mi szeretett és egyetlen Oroszországunknak – mondta Vlagyimir Putyin.

Figyelem Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés - spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Elon Musk: a Krím Oroszország része

Elon Musk a Twitteren szólalt meg az Oroszország és Ukrajna között zajló eseményekről. Egy tervet is javasolt az ukrajnai ellenségeskedések befejezésére, feldühítve ezzel az ukránokat: -...

Az ukrán parancsnok szerint Putyin be akarja venni Kijevet

Vlagyimir Putyin orosz elnök azt tervezi, hogy végül elfoglalja Kijevet - állította Szerhij Najev altábornagy, az ukrán vezérkari főnök helyettese. Hozzátette azonban, hogy jelenleg...

Az ukránok betörtek az LNR területére, de tűzzsákba kerültek

A Luganszki Népköztársaság területén lévő ukrán csapatok "tűzzsákba" kerültek - közölte Andrej Marocsko, az LNR Népi Milícia szóvivője. "Sikerült nekik (az ukrán csapatoknak - a...