2023, szeptember 21.
24.6 C
Budapest
17.8 C
Moszkva

Putyin: a nő az nő, a férfi pedig férfi! Elutasítjuk a nyugatról érkező, nem hagyományos értékeket

Oroszországnak meg kell találnia a hatékony ellenszerét hozzá a nyugatról érkező, nem hagyományos értékeknek – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök csütörtökön megtartott év végi sajtótájékoztatóján.

Hangsúlyozta, hogy Oroszországnak meg kell védelmeznie hagyományos értékeit a kívülről jövő “gender-obskurantizmussal” szemben.

Putyin az év végi sajtótájékoztatóján újságíróknak nyilatkozva azt is elmondta, hogy a Nyugatnak torz nézetei vannak a transzneműek jogairól, és ezek a kérdések az internetnek köszönhetően eljutnak Oroszországba.

“Elkerülhetetlen,hogy ezek az “elképzelések” megérkezzenek Oroszországba” – mondta Putyin. “Ha valaki úgy gondolja, hogy a férfiak és a nők azonosak, gondolja így, de mi hadd gondolkodjunk józan ésszel”.

Beszélt az Egyesült Államokról is, ahol állítása szerint egyes rabok legálisan változtatják meg nemüket nővé, hogy női börtönökbe kerülhessenek.

“Ez ellen harcolnunk kell, nem csak kiabálni és ujjal mutogatni, hanem támogatnunk kell saját hagyományos értékeinket” – mondta.

Arra figyelmeztetett, hogy a női sport meg fog szűnni, ha engedélyezik a magukat nőnek azonosító férfiak részvételét a versenyben.

“Én annak a hagyományos megközelítésnek híve vagyok, amely szerint a nő az nő, a férfi pedig férfi. Az anya az anya, az apa pedig apa. És remélem, hogy társadalmunkban megvan a belső morális védelem, amelyet az Oroszországi Föderáció felekezetei diktálnak” – mondta.

Putyin nyilatkozata nem az első alkalom, hogy egy magas rangú orosz politikus a nemi kérdésekkel kapcsolatos modern, progresszív elképzelések ellen szólal fel.

A hónap elején Valentyina Matvijenko, az Orosz Föderációs Tanács elnöke azt mondta, hogy “elfogadhatatlan” idegen értékeket ráerőltetni egy országra anélkül, hogy figyelembe vennék annak történelmét, hitét, vallását és nemzeti sajátosságait.

[jnews_hero_13 hero_style=”jeg_hero_style_4″ include_post=”28497″]

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fordulat: Lengyelország mégis szállít fegyvereket Ukrajnának

A lengyel kormány megpróbálta visszavonni Mateusz Morawiecki miniszterelnök fenyegetését, miszerint leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat. Piotr Müller kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy Lengyelország a meglévő megállapodások...

Hersh: Ukrajna feladta az ellentámadást és veszített Oroszország ellen

Az amerikai hírszerzés elemzői úgy vélik, hogy Ukrajna feladta az Oroszország elleni ellentámadást, és az egyetlen dolog, ami elhúzza a konfliktust, az az, hogy...

Dróntámadások elhárításáról számolt be az orosz védelmi tárca

Az orosz légvédelem 19 ukrán drónt semmisített meg a Fekete-tenger és a Krím felett, valamint egyet-egyet az oroszországi Belgorod, Kurszk és Orjol megye felett...
spot_img

Videó