2022, november 27.
6.5 C
Budapest
-3.1 C
Moszkva

Nyilatkozott a francia étterem-tulajdonos, hogy miért dobta ki az ukránokat

Az ukrán nők nem fogyasztottak csak az áramot és a mosdót használták, amiből elege lett a tulajdonosnak. Ezután az ukránok megfenyegették.

Alex, a párizsi Le Cosy Montparnasse étterem tulajdonosa egy ukrán nőkkel történt incidensről nyilatkozott, amely után azt mondta nekik: “Éljen Putyin” – írja a RIA Novosztyi.

Korábban a francia főváros alpolgármestere, Jean-Luc Romero-Michel közzétett egy videót, amelyen az étterem tulajdonosa két ukrán nőt dobott ki a Cosy Montparnasse nevű étteremből egy szóbeli konfliktus után.

Mint az étterem tulajdonosa a RIA Novosztyi hírügynökségnek elmondta, vasárnap két nő – anya és a lánya – bement az étterembe, kértek egy asztalt, ahol volt konnektor a telefonjuk töltéséhez, majd bementek a mosdóba, és visszaültek az asztalhoz. A pincérnő többször is megpróbálta felvenni a rendelésüket, de mindannyiszor visszautasították, mondván, hogy több időre van szükségük a gondolkodáshoz.

“Várunk még egy kicsit, öt percet, talán többet is, és visszaküldöm a pincérnőt a rendelésért. És akkor azt mondják neki – “mi ukránok vagyunk! A pincérnő azt válaszolta – “Igen, és akkor mi van? Mit fogsz inni?”.

Megdöbbentette őket az ilyen reakció, hogy úgy bánnak velük, mint mindenki mással, talán nem is számítottak rá. Nem érdekel minket, hogy milyen nemzetiségűek a vendég – oroszok, ukránok vagy németek” – mondta Alex.

Ezután a nők felálltak, hogy valószínűleg elhagyják az éttermet.

“Odamentem és megkérdeztem – ‘mit fogsz inni?’. Azt válaszolják – nem, semmit. Azt mondtákk, hogy a szolgáltatás kellemetlen volt” – meséli az étterem tulajdonosa.

Azt válaszolta az ukránoknak, hogy legalább kávét vihetnének elvitelre, ha már az étteremben használták a mosdót és a konnektort.

“Aztán elkezdtek magyarázkodni nekem a Google fordítóján keresztül, és azt mondták, hogy ” negatív reklámot” csinálnak nekünk. Azt mondtam: “Elég volt, elég volt, el lehet innen menni”.

Elegem lett belőlük. Az ajtóhoz kísértem őket, és a lány az online fordítón keresztül közölte velem – “ukránok vagyunk, és most gusztustalan reklámot fogunk csinálni neked! Azt válaszoltam – “aah, ti ukránok, én meg Putyin mellett vagyok, éljen Putyin!”.

Már így is felbosszantottak! Aztán azzal vádoltak minket, hogy megtagadtuk tőlük a szolgáltatást. Ami nem igaz” – hangsúlyozta a Cosy Montparnasse étterem tulajdonosa.

Hozzátette, hogy miután a videós incidens elterjedt, egy ukrán felkereste az éttermet, és felajánlotta, hogy felvesz egy videót, amelyben bírálnia kell az orosz elnököt, de Alex visszautasította.

“Nem fogom szidni Putyint. A hazáját védi, sok szerencsét hozzá. Megértem, hogy a politika bonyolult dolog. Jól értem (a politikát – a szerk.), magam is átéltem a háborút (Algériában – a szerk.). Ha Biden holnap felhívja Putyint, akkor meg fognak egyezni és minden rendben lesz….. Amikor az emberek odajönnek hozzám, és azt mondják – “nézd meg, mi lesz veled” -, az fenyegetés, tiltott dolog, ezért ideges lettem, és felkiáltottam: “Éljen Putyin!”. És újra megtenném – mert Putyinnak meg kell védenie a területét, meg kell védenie a népét” – összegezte.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...