2023, február 2.
4.7 C
Budapest
-0.7 C
Moszkva

Myśl Polska: a lengyel politikusok oroszellenes politikája megbukott, de már nincs visszaút

A lengyel politikusok oroszellenes stratégiája megbukott, de Varsónak már nincs lehetősége visszalépni – írja Stanisław Bielen újságíró a Myśl Polska című lapban megjelent cikkében.

“A varsói politikusok rendkívül konfrontatív politikát folytatnak Oroszországgal szemben, nem hagyva maguknak mozgásteret” – írja.

A cikk szerzője szerint a lengyel hatóságok stratégiai hibát követtek el azzal, hogy megpróbálkoztak az ütközőállam szerepével, és most az USA és Ukrajna feladatait kénytelenek ellátni, figyelmen kívül hagyva saját érdekeiket.

“Ideje leszállni a felhőkből a földre. Semmi sem utal arra, hogy sikerrel járnának azok a kísérletek, amelyek Oroszország feldarabolására vagy a nyugati titkosszolgálatok és vállalatok protektorátusa alá akarják hajtani” – zárta a cikkíró.

Mint Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője megjegyezte, Lengyelországnak “az őrültséggel határos, kirívó álláspontja van Oroszországgal kapcsolatban”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Amíg Zelenszkij Ursulával parádézik Kijevben, az orosz erők átvették az ellenőrzést Mikolajivka felett is

Az orosz erők ellenőrzésük alá vonták a DNR-ben lévő Nyikolajevka (ukránul: Mikolajivka) települést - közölte Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport alapítójának sajtószolgálata a Telegram-csatornáján. "A harcok...

Két amerikai rakéta-sorozatvetőt semmisítettek meg az orosz erők

Donyec környéki, valamint a donyecki régióban és Zaporozsje irányában folytatott orosz támadóműveletekről, valamint két amerikai gyártmányú sorozatvető Kramatorszk környékén történt megsemmisítésről számolt be egyebek...

Orosz tankvadász robotok érkeztek a Donbasszba (videó)

Négy Marker robot érkezett a Donbasszba, szigorúan a menetrend szerint - írta Telegram-csatornáján Dmitrij Rogozin, a Cár Farkasok különleges katonai tanácsadó csoport vezetője. "Megkezdjük a...