2022, december 1.
3.2 C
Budapest
-12.8 C
Moszkva

Medvegyev: nem jóságból nem vetettük be a teljes arzenált, mindent a maga idejében

A nehéz mindennapi rutin és a nagyon nehéz katonai döntések hatása alatt elhomályosultak az országunk és mindannyiunk számára rendkívül fontos idei eredmények – írja a Telegram-csatornáján Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese.

Szeretném emlékeztetni Önöket ezekre az eredményekre.

  1. Emlékeztetni arra, hogy Oroszország az, amely megvédi polgárait. És hogy a mi országunk az, amely visszaadja és már vissza is adta ősei orosz földjét, és nem fordítva. És ez a visszatérés folytatódni fog.
  2. Emlékeztetni arra, hogy ma Oroszország alakítja a jövő világrendjét, nem pedig az államok és Nagy-Britannia vagy a sötét Kijev. És ez az új, igazságos világrend felépül.
  3. Emlékeztetni arra, hogy Oroszország egyedül harcol a NATO és a nyugati világ ellen. Ezért a múlttal való bármilyen párhuzam téves vagy bizonytalan. Egyet kivéve: egyedül mi tudjuk, hogyan lehet elpusztítani egy erős ellenséget vagy ellenséges szövetségeket.
  4.  Emlékeztetni arra, hogy Oroszország harcol, és megpróbálja megmenteni katonáink és civiljeink életét, amennyire csak lehetséges. Ellenségeink nem számolnak katonáik és a civilek életével. És ez a mi nagy erkölcsi különbségünk velük szemben.
  5.  Emlékeztetni arra, hogy Oroszország – minden józan gondolkodású ember számára nyilvánvaló okokból – még nem használta fel a lehetséges megsemmisítő eszközök teljes arzenálját. Nem csapott le minden lehetséges ellenséges célpontra sem, amely lakott területeken található. És nem csak a bennünk rejlő emberi jóságból. Mindent a maga idejében.

Végül, de nem utolsósorban. Csak a legszorosabb összefogás, a napi kemény munka és a legmagasabb morál biztosíthatja az ország győzelmét – írta Medvegyev.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...