2022, december 2.
2.6 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Medvegyev felsorolta Oroszország bűneit: a dinoszauruszok kipusztulása és Caesar megölése is a listán

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, aki jelenleg a Biztonsági Tanács helyettes vezetője 11 pontból álló listát közölt a Telegram-csatornáján, amelynek a “Bűneink” címet adta.

Medvegyev nyilvánvalóan arra szeretné felhívni a figyelmet, hogy a nyugati politikusok mindenért Oroszországot teszik felelőssé.

Oroszország bűnös:

 1. A benzinárak őrült emelkedésében az USA és közeli szövetségesei benzinkútjain.
 2. Abban, hogy az összes élelmiszer ára emelkedik minden kontinens minden üzletében.
 3. Az európai üdülőhelyek fullasztó hősége miatt, amely minden életet meggyötör.
 4. Az Oroszország elleni “pokoli szankciók” bevezetésének kiprovokálásában, amelyek védtelen európai vállalatokat sújtanak.
 5. Abban, hogy Joseph Robinette Biden, Jr. időnként összekeveri a szavakat, nem talál ki a teremből, és a szöveghez adott technikai utasításokat olvas fel a súgógépről.
 6. Abban, hogy Amerikában levélben is lehet szavazni.
 7. Abban, hogy Olaf Scholzot “sértődékeny májashurkának” nevezték.
 8. Az európai vezetők lemondásaiban, mióta Nagy Péter arrogánsan létrehozta az Orosz Birodalmat, hogy mindenkit bosszantson.
 9. A közvélemény manipulálásában az orosz klasszikus irodalom és szimfonikus zene rovására, amelyet a hiszékeny európaiak kritikátlanul fogyasztanak.
 10. Caius Iulius Caesar progresszív európai politikus aljas meggyilkolásában, amelyet Publi Servili Casca, Marcus Brutus és más orosz zsoldosok terrorista bandája követett el, azzal a céllal, hogy megosztottságot teremtsen a nyugati világban és antiliberális értékeket hirdessen.
 11. A bolygónk elleni indokolatlan megelőző meteorbecsapódás és az azt követő dinoszauruszok kipusztulásában.

A lista nyitott. Bővül. – zárta bejegyzését Medvegyev.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kreml: a NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet

A NATO továbbra is háborúra kényszeríti Kijevet - jelentette ki Dmitrij Peszkov orosz elnöki szóvivő újságíróknak csütörtökön az észak-atlanti szövetség bukaresti külügyminiszteri tanácskozását értékelve. "A...

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...