2022, november 27.
4.3 C
Budapest
-5.2 C
Moszkva

Medvegyev eddigi legkeményebb üzenete: körülöttetek minden lángba fog borulni, a beton is megolvad

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács helyettes vezetője az ukrán konfliktus kirobbanása óta az egyik legkomolyabb fenyegetését küldte a nyugati országoknak, akik fegyverekkel pumpálják a kijevi rezsimet.

Medvegyev Telegram-csatornáján azt írja, hogy a kijevi kamarilla megszülte a biztonsági garanciák projektet, amely lényegében a harmadik világháború bevezetője.

Természetesen senki sem fog “garanciákat” adni az ukrán náciknak – folytatta. Végül is ez majdnem ugyanaz, mintha az Észak-atlanti Paktum (Washingtoni Szerződés) 5. cikkelyét alkalmaznák Ukrajnára.

Medvegyev figyelmeztette a nyugati vezetőket, akiknek a kijevi felszólítás szólt, hogy meg kell érteniük egy egyszerű dolog: Ez közvetlenül kapcsolódik a NATO Oroszországgal folytatott hibrid hadviseléséhez. Ha ezek az idióták továbbra is féktelenül pumpálják a kijevi rezsimet veszélyes fegyverekkel, akkor előbb-utóbb a katonai hadjárat egy másik szintre lép. Elveszíti látható határait és a konfliktusban részt vevő felek számára lehetséges kiszámíthatóságát. Saját katonai forgatókönyvet fog követni, új szereplők bevonásával. Ez mindig is így volt – írja.

A nyugati országok nem fognak tudni hátradőlni a rendezett házaikban és lakásaikban, és nevetni azon, hogy mások kezével óvatosan gyengítik Oroszországot – folytatta Medvegyev.

Minden lángba fog borulni körülöttük. A népük nagyon fog szenvedni. A föld szó szerint égni fog, és a beton megolvad.

Ez minket is keményen érinteni fog. Nagyon, nagyon rossz lesz mindenkinek.

Hisz azt mondják: “Ez a három csapás – a szájukból kicsapó tűz, füst és kénkő – megölte az emberek egyharmadát.” (Jelenések könyve 9:18).

De eközben a rövidlátó politikusok és az ostoba agytrösztjeik, elgondolkodva forgatják a borospoharat a kezükben, és azon spekulálnak, hogyan tudnak majd velünk elbánni anélkül, hogy közvetlen háborúba bocsátkoznának. Unalmas idióták klasszikus műveltséggel – írja Medvegyev.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...

Videó: üres polcok és pánikfelvásárlás Kijevben

Az ukrán főváros lakói aktívan vásárolják fel az élelmiszereket, a kenyérpolcok üresek - közölte a Strana.ua ukrán online lap a Telegram-csatornáján. "A helyiek videókat tesznek...