2023, szeptember 28.
14.3 C
Budapest
14 C
Moszkva

Medvegyev: biztonsági garanciák után utazott Kijevbe Biden

Dmitrij Medvegyev az orosz Biztonsági Tanács elnökhelyettese is reagált Joe Biden amerikai elnök kijevi útjára. A volt orosz elnök a Telegramon erősítette meg azt a korábbi sajtóhírt, amely szerint az USA előzetesen jelezte Oroszországnak a látogatást, hogy elkerüljék a két atomhatalom közötti konfrontációt.

Biden, miután előzetesen biztonsági garanciákat kapott, végül Kijevbe utazott – írja Medvegyev a Telegram-csatornáján.

Biden sok fegyvert ígért, és sírig tartó hűséget esküdött a neonáci rezsimnek. És persze kölcsönös volt a győzelemről szóló varázsige, amely új fegyverekkel és egy bátor néppel jár majd. És itt fontos megjegyezni, hogy fegyvereket és pénzt valóban rendszeresen szállítja a Nyugat Kijevnek. Hatalmas mennyiségben, lehetővé téve a NATO-országok hadiipari komplexumának, hogy pénzt keressen és fegyvereket lopjon, hogy eladja azokat a terroristáknak szerte a világon – folytatta.

Ami az embereket illeti… Ez ennél bonyolultabb. Nemrég beszélgettem ukrán területekről származó emberekkel. Emlékeztettek egy egyszerű statisztikára. 2001-ben a népszámlálás szerint Ukrajna lakossága körülbelül 48,5 millió ember volt (figyelembe véve azokat is, akik akkoriban külföldön dolgoztak). Aztán 2014-ben kiesett a Krím és a Donbassz. Aztán jött a hadművelet és az aktív kivándorlás. Európába és Oroszországba egyaránt. Különböző szakértők becslése szerint összesen 15-20 millió ember távozott. Tehát annak a furcsa formációnak, amit “Ukraini” néven ismerünk, a lakossága most legfeljebb 20-25 millió fő. És tendenciájában csökkenést mutat.

Tehát a tankok és a lövedékek természetesen fontosak. De az emberek minden bizonnyal fontosabbak. És őket nem tudja irányítani sem az óceán túloldaláról érkező öregember, sem a bankovai drogos banda. Az tömeges elvándorlásuk a válasz arra a kérdésre, hogy kié a jövő – írta Medvegyev.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Előretört az orosz hadsereg a dél-donyecki frontszakaszon

Kedvezőbb hadállásokat foglaltak el az orosz erők az ukrajnai front dél-donyecki szakaszán, miközben a Zaporozsje megyei Prijutne településnél két ukrán támadást visszavertek - közölte...

NYT: az akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Ukrajna számára

Ukrajna akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Kijev számára, mivel a harctéren a haladás hiánya a nyugati támogatás csökkenéséhez vezethet - jelentette csütörtökön a New...

Izvesztyija: Oroszország felmenti a jövedelemadó fizetése alól a hadműveletben résztvevő önkénteseket

Az orosz parlament alsóháza a jövő hónapban olyan törvényt fogadhat el, amely mentesítené az Ukrajnában harcoló önkénteseket a jövedelemadó alól - jelentette az Izvesztyija...
spot_img

Videó