2022, december 5.
5.4 C
Budapest
-12.1 C
Moszkva

Medvegyev: az angolszászok megpróbálnak jogalapot teremteni az orosz vagyon ellopására

Dmitrij Medvegyev volt orosz elnök, a Biztonsági Tanács elnökhelyettese a Telegram-csatornáján reagált arra az ENSZ szavazásra, amely arról az ajánlásról szólt, hogy Oroszországnak jóvátételt kell fizetnie Ukrajnának.

A nem kötelezőérvényű ajánlást 94 támogató, 14 ellenző, 73 tartózkodó szavazattal fogadták el. (Magyarország támogatta az ajánlást)

Az angolszászok egyértelműen megpróbálnak jogalapot alkotni a jogellenesen lefoglalt orosz vagyon ellopására – írja Medvegyev.

Fogadják el ugyanezt az ajánlást a Koreának, Vietnamnak, Iraknak, Jugoszláviának és az amerikaiak és a NATO számos másik áldozatának és Amerika fizessen teljes jóvátételt – írja.

Medvegyev bejegyzésében leírta, hogy úgy tűnik ez az ENSZ haláltusájának a kezdete.

A vég fájdalmas lesz az egész nemzetközi közösség számára. Egy ilyen “egyesült nemzetek” szervezete nélkül is élni fogunk – írta.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Az orosz erők folytatják az előrenyomulást Artemovszk (Bahmut) felé

Folytatják az előrenyomulást az orosz csapatok a donyecki régióban lévő Artemovszk (Bahmut) város közelében - jelentette ki a vasárnapi hadijelentést ismertetve Igor Konasenkov altábornagy,...

Kreml: Putyin hamarosan a Donbasszba látogat

Az elnök biztosan meg fogja tenni - mondta Dmitrij Peszkov, arra a kérdésre válaszolva, hogy Vlagyimir Putyin ellátogat-e a Donbasszba. "Erre biztosan sor fog kerülni...

Lengyel különleges erők érkeztek az ukrajnai Dnyipropetrovszk régióba

Az ukrán hadsereg közölte, hogy a NATO parancsnokságának alárendelt, ukrán egyenruhás lengyel különleges erők tisztjeiből és harcosaiból álló, kombinált különítmény érkezett a Dnyipropetrovszki területen...