2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Medvegyev: a hiperszonikus fegyvereink gyorsabban elérik az európai és amerikai célpontokat

A Biztonsági Tanács elnökhelyettese, Dmitrij Medvegyev felszólította a “tábornoki csíkokkal rendelkező nyugdíjas idiótákat”, hogy ne ijesztgessék Oroszországot a Krím elleni csapásokról szóló beszéddel, mert hiperszonikus rakétáik hamarabb célba érnek.

“A különböző tábornoki csíkos nyugdíjas idiótáknak nem kellene megijeszteniük minket a Krím elleni NATO-csapásról szóló beszéddel. A hiperszonikus rakéták garantáltan sokkal gyorsabban érik el az európai és amerikai célpontokat” – mondta Medvegyev a Telegram-csatornáján közzétett bejegyzésében.

Medvegyev azt közölte, hogy a népszavazások meg fognak történni, és “a Donbassz köztársaságokat és más területeket Oroszországba fogadják”. Ezt követően az elcsatolt területek védelmét megerősítik, és hosszú távon nemcsak mozgósítással, hanem bármilyen orosz fegyverrel, beleértve a stratégiai nukleáris fegyvereket és az “új elveken alapuló fegyvereket” is.

A volt elnök szerint a nyugati hatalomnak és a NATO-országok polgárainak meg kell érteniük, hogy Oroszország a saját útját választotta, és “nincs visszaút”.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...