2024, február 28.
11 C
Budapest
-0.9 C
Moszkva

Krím a hazatérés (teljes film) magyar felirattal

Krím – A hazatérés:

Nézd meg mi történt valójában a kijevi Majdanon és a Krímben 2014-ben. A Krím a hazatérés című dokumentumfilm magyar felirattal.

2014 március 16-án népszavazást tartottak a Krím félszigeten. A szavazók 96,77%-a úgy döntött, hogy a félsziget és Szevasztopol város egyesüljön újra Oroszországgal.

A dokumentumfilmből kiderül, hogy hogyan jutottunk el a kijevi puccstól a Krím és az Oroszországi Föderáció újraegyesüléséig.

Vlagyimir Putyin orosz elnök 2014 március 18-án aláírta az újraegyesülésről szóló megállapodást.

További tartalmakért iratkozz fel YouTube csatornánkra is.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Financial Times: mindenki tudja, hogy a nyugati különleges erők már Ukrajnában vannak

A Financial Times egy meg nem nevezett magas rangú európai katonai tisztviselőt idézett, aki szerint a nyugati különleges erők már jelen vannak Ukrajnában, hiába...

Olaszország: nem állunk háborúban Oroszországgal

Olaszország "nem áll háborúban Oroszországgal", és nem tervezi, hogy csapatokat küldjön Ukrajnába - tisztázta kedden Antonio Tajani olasz külügyminiszter. Olaszország Ukrajnának nyújtott folyamatos támogatásában nem...

Fehér Ház: az Egyesült Államok nem küld csapatokat Ukrajnába

Az Egyesült Államok nem fog csapatokat küldeni Ukrajnába, hogy részt vegyenek harci műveletekben - közölte Adrienne Watson, az amerikai Nemzetbiztonsági Tanács szóvivője. "Biden elnök világosan...
spot_img

Videó