2023, január 27.
0.7 C
Budapest
-3.6 C
Moszkva

Kijevben landolt a WizzAir Budapest-Moszkva menetrend szerinti járata

Nem érkezett meg Moszkvába a Budapestről induló menetrend szerinti WizzAir járat – értesült a Ria Novosztyi hírügynökség. 

A hírügynökség elérte a légitársaságot is, de nem tudtak érdemi magyarázatot adni, hogy miért szállt le a gép az ukrán fővárosban. Arról sem adtak tájékoztatást, hogy a gép mikor indul tovább és jelenleg hol tartózkodnak az utasok.

A Budapestről november 2-án 8:15-kor indult gépnek 10:25-kor kellett volna megérkeznie a moszkvai Vnukovói nemzetközi repülőtérre.

A FlightRadar információi szerint a gép visszaindult Budapestre.

Ma sűrű köd lepte be az orosz fővárost. A rossz időjárási körülmények miatt több mint 200 járatot töröltek, így könnyen lehet, hogy ezért irányították a moszkvai járatot Kijevbe.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Orbán Viktor: azonnali tűzszünet kell

Orbán Viktor miniszterelnök csütörtökön a Karmelita kolostorban kötetlen beszélgetésen fogadta a Mathias Corvinus Collegium (MCC) nemzetközi médiakonferenciájának külföldi előadóit, Orbán Balázs politikai igazgatóval, az...

A kritikus infrastruktúrát ért súlyos károkról számoltak be Ukrajnában a mai rakétacsapások után

Ukrajnában a rakétacsapások energetikai létesítményeket rongáltak meg az ország középső, déli és délnyugati régiókban - közölte az Ukrenergo a Telegram-csatornáján. "A Dnyipropetrovszk régióban az egyik...

Szijjártó: háborús retorika helyett a béketeremtésre kellene fókuszálni

A nemzetközi közösségnek háborús retorika helyett a béketeremtésre kellene fókuszálnia, az ukrajnai fegyveres konfliktus elhúzódását, eszkalációját kockáztató intézkedések helyett mielőbb párbeszédre lenne szükség -...