2023, február 4.
5.4 C
Budapest
0.3 C
Moszkva

Kadirov vérdíjat tűzött ki az ukrán nacionalisták fejére

Vérdíjat tűzött ki Ramzan Kadirov csecsen vezető a brutalitásukról elhíresült ukrán neonáci alakulatok vezetőinek fejére. Ezt a Telegramon jelentette be. A Bandera, az Azov és Dudajev zászlóalj parancsnokainak fejét akarja.

Ezt nem hivatalos személyként mondom, hanem önkéntesként az orosz hazafiak nevében, olyan önkéntesek nevében, akiknek megvannak az anyagi eszközeik, és akik kifejezték azt a szándékukat, hogy 500 000 dollárt fizetnének minden egyes parancsnok fejéért – közölte Kadirov.

Az Ukrán Fegyveres Erők és az Ukrán Biztonsági Szolgálat vezetőségéhez fordulok: önök sokkal képzettebb és műveltebb emberek, meg kellett volna érteniük a helyzetet, és az orosz egységek mellé kellett volna állniuk, hogy kirúgják a náci sakál söpredéket Ukrajna területéről. De valamiért jobban féltek a banderistáktól. Ne féljetek tőlük! Az orosz hadsereg mellett nem kell félni. Éppen ellenkezőleg, csak felgyorsítja a folyamatot a hadsereg és a civil veszteségek nélkül, városok elpusztítása nélkül – folytatta.

Zelenszkijnek viszont észhez kell térnie, és meg kell értenie, hogy semmilyen bunker nem fogja megmenteni. Személyesen felelős az ukrán katonák haláláért és népe jövőjéért. A helyzetből csak egy kiút van: az orosz fél feltételeinek teljes körű teljesítése – írja Kadirov.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fogolycsere: 63 orosz tért haza az ukrán ellenőrzésű területről

Összesen 63 orosz katonát, köztük az "érzékeny kategóriába" tartozó személyeket szállítottak vissza a Kijev által ellenőrzött területről Oroszországba - közölte az orosz védelmi minisztérium...

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert szállít tavasszal Ukrajnának, hogy segítse az orosz repülő-, rakéta- és dróntámadások elleni védelemben - közölte pénteken a francia...

Először számolt be NASAMS légvédelmi rendszer megsemmisítéséről az orosz katonai szóvivő

Az orosz erők a Donyeck környékén folytatott offenzíva során kedvezőbb állásokat foglaltak el, és először semmisítettek meg norvég NASAMS légvédelmi rendszert - jelentette ki...