2023, szeptember 25.
17.2 C
Budapest
14.5 C
Moszkva

Kadirov közös képpel cáfolta az ukrán álhíreket Adam Gyelimhanov haláláról

Adam Gyelimkhanov, az Állami Duma képviselője él és jól van – közölte Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegram-csatornáján.

“Köszönöm mindenkinek, aki aggódott! Adam Szultanovics él és jól van, még csak meg sem sebesült” – írta.

Reggel Kadirov közölte, hogy Gyelimhanovval nem tartják a kapcsolatot, és arra kérte az ukrán hírszerzést, hogy adjon részleteket arról, hol hajtották végre a csapást, hogy “megtalálja drága testvérét” (a felhívás ironikus hangnemben íródott). Egy újabb bejegyzésben Kadirov kifejtette, hogy kezdettől fogva tudta, hogy a Gyelimhanov haláláról szóló hírek hamisítványok, de úgy döntött, hogy megmutatja mindenkinek, milyen mélyre süllyedt az ukrán média.

“Mennyire kell tiszteletlenül viselkedni az olvasókkal szemben ahhoz, hogy szemérmetlenül hazudj, jól tudva, hogy a hazugság megcáfolható? És amikor olajat öntöttem a tűzre, már a hamisítvány szerzői is elhitték a saját meséjüket” – tette hozzá.

Ennek megerősítéseként Kadirov közzétett egy fényképet, amelyen Gyelimhanovval, valamint Magomed Daudovval, a csecsen parlament elnökével és Ahmed Dudajevvel, a köztársaság nemzetpolitikai, külügyi, sajtó- és tájékoztatási miniszterével együtt ül egy óriási térkép mellett, és Oroszország határainak megerősítéséről tárgyalnak.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videón, ahogy a frontvonalaktól távol találat ér egy ukrán katonai szerelvényt

Rakétacsapás ért egy ukrán vasúti szerelvényt, amely katonai felszereléseket szállított volna a frontra. A Telegramra feltöltött videó leirata szerint a csapást mélyen az ukrán...

Forbes: az oroszok kilőtték az ukrán erők legjobb svéd harckocsijait is

Az orosz hadsereg drónokkal mért csapást két ritka svéd Strv 122-es harckocsira, amelyeket a skandináv ország adott az Ukrán Fegyveres Erők számára - jelentette...

A donyecki frontszakaszon előre törtek az orosz erők

Az orosz hadsereg Donyeck felé, Veszele település közelében javította taktikai pozícióját - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium az ukrajnai háborúval kapcsolatban. A tárca szerint...
spot_img

Videó