2022, november 30.
5.9 C
Budapest
-11.6 C
Moszkva

Kadirov: ha egy golyó is Oroszország felé repül, el kell törölnünk őket a föld színéről

Kiváló döntéseket hozott ma a legfőbb főparancsnok. Nagyon igaz és régóta várt! -reagált Ramzan Kadirov csecsen vezető Vlagyimir Putyin orosz elnök bejelentésére, amely szerint hadiállapot van a négy egykori ukrán régióban.

Teljes mértékben támogatom azt a döntést, hogy Oroszország négy új régiójában hadiállapotot rendelnek el – írja Kadirov a Telegramon.

Mindig is hangsúlyoztam, hogy az emberek azért mentek el a népszavazásra, hogy megvédhessük őket a fasisztáktól.

És most, ha egy golyó is Oroszország felé repül, nem csak a döntéshozó központokat kell eltalálnunk, hanem el kell törölnünk őket a föld színéről, hogy ne maradjon egy nedves folt sem ebből a fasiszta-banderista juntából.

Véleményem szerint a hal a fejétől rohad, ezért a tetejénél kell kezdenünk. Először is ki kellene irtani azokat, akik parancsot adnak a területeink bombázására, hogy átérezzék a civilek sorsát, és csak azután foglalkozni a hétköznapi katonákkal, akik egyébként százával adják meg magukat, és panaszkodnak, hogy az ukrán városok utcáin elfogják őket, és erőszakkal a húsdarálóba küldik.

Vlagyimir Vlagyimirovics döntéseit támogatom! A csecsenek is támogatják őket. Nem szavakban, hanem a csatatéren! És mindenünk megvan ahhoz, hogy a főparancsnok parancsát teljesítsük – felszerelés, fegyverek, szellem, hazaszeretet, hazaszeretet, hazaszeretet és az ELNÖK iránti odaadás! – írja a csecsen vezető.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Több település felszabadításáról számolt be az orosz katonai szóvivő

Települések felszabadításáról számolt be a donyecki régióból szerdán az orosz hadvezetés, valamint a helyi közigazgatás két vezetője. Igor Konasenkov altábornagy, az orosz védelmi minisztérium szóvivője...

Lengyelországban ki kell fizetniük a lakhatás díját az ukrán menekülteknek

Az Oroszországgal fennálló konfliktus miatt Lengyelországba menekült ukránoknak jövőre fizetniük kell a lakhatásukért és az élelmezésükért - jelentette be a varsói kormány. A lengyel hatóságok...

Ursula elismerte, hogy már több mint 100 ezer ukrán katona halt meg

Ursula von der Leyen, az Európai Bizottság elnöke videóüzenetében bejelentette, hogy az ellenségeskedések kitörése óta több mint 100 000 ukrán katona halt meg. Frissítés: Ursula...