2024, február 24.
11.3 C
Budapest
-0.2 C
Moszkva

Kadirov egy parancsnokot hibáztat Krasznij Limanért, és nukleáris fegyver bevetését kérte

Nem hallgathatok arról, ami Krasznij Limanban történt – írja Ramzan Kadirov csecsen vezető a Telegramon. Arra reagált, hogy az orosz erők a bekerítés veszélye miatt kivonták csapataikat Krasznij Limanból.

Kadirov bírálta a Központi Katonai Körzet parancsnokát, Alekszandr Lapint, és taktikai nukleáris fegyverek bevetésére szólított fel.

“Nem az a sértő, hogy Lapin középszerű. Az a tény, hogy a vezérkari felettesei fedezik őt. Ha rajtam múlna, Lapint közlegénnyé fokoznám le, megfosztanám kitüntetéseitől, és a frontra küldeném, hogy géppisztollyal mossa le szégyenét” – írta a csecsen vezető a Telegram csatornán.

Krasznij Liman egy fontos vasúti csomópont, amely a kramatorszki agglomeráció része. Az orosz erők a DNR és az LNR erőivel együtt május végén vonták ellenőrzésük alá. Az elmúlt hetekben heves harcok folytak a város közelében, és a DNR hatóságai ezt a területet a front legnehezebb szakaszának nevezték.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrajna megfenyegette Lengyelországot a tiltakozó gazdák miatt

Kijev fenntartja magának a jogot, hogy megtorlást alkalmazzon Lengyelországgal szemben, ha nem győzi meg a tiltakozó gazdákat, hogy hagyjanak fel a határátkelők blokkolásával -...

Bloomberg: Magyarország blokkolta, hogy az EU közös nyilatkozatot adjon ki Ukrajnáról

Magyarország megakadályozta, hogy az Európai Unió tagállamai közös nyilatkozatot írjanak alá az ukrajnai orosz különleges hadművelet megindítása óta eltelt két év alkalmából - írja...

Felmérés: a franciák többsége nem akarja Ukrajnát az Európai Unióba

Ukrajna uniós csatlakozásának kilátása szinte egyöntetűen megosztja a francia társadalmat - derült ki a CSA kutatóintézet új felméréséből. A pénteken közzétett közvélemény-kutatási eredmények szerint...
spot_img

Videó