2023, október 3.
16.7 C
Budapest
10.9 C
Moszkva

Jól érzi magát az orosz faluban a volt osztrák külügyminiszter

Karin Kneissl volt osztrák külügyminiszter, aki jelenleg a Rjazanyi területen található Petrusovóban él, a RIA Novosztyinak elmondta, hogy jól érzi magát az orosz faluban, és a helyiek nagyon kedvesen fogadták.

“Nagyon kedvesen fogadtak, jó egy orosz faluban élni” – mondta Kneissl.

Hozzátette, hogy már sikerült részt vennie egy helyi falusi fesztiválon.

Korábban Dilbar Klado újságíró és forgatókönyvíró a hírügynökségnek elmondta, hogy Kneissl most a Rjazanyi területen található Petrusovo faluban él. Az újságíró július elején találkozott az egykori diplomatával. Elmondása szerint a volt külügyminiszter egy bérelt házban él.

Kneissl 2017 és 2019 között volt osztrák külügyminiszter. Tavaly nyáron a RIA Novosztyinak azt mondta, hogy az állandó fenyegetések miatt elhagyta az országot. A diplomata az Szentpétervári Gazdasági Fórumon azt is elmondta az ügynökségnek, hogy lehet, hogy fontolóra veszi az orosz állampolgárság megszerzését, miután befejezi a “Háború és béke” elolvasását.

A volt osztrák külügyminiszter személyesen is ismeri Vlagyimir Putyint. Az elnök 2018 augusztusában részt vett Wolfgang Meilinger üzletemberrel kötött esküvőjén. Az orosz államfő egy vidéki motívumokkal díszített festményt, egy antik olajprést és egy tulai szamovárt ajándékozott a párnak, németül mondott köszöntőt, és táncolt a menyasszonnyal.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fehér Ház: az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására

Az Egyesült Államoknak nincs pénze Kijev hosszú távú katonai támogatására - mondta Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára egy tájékoztatón. "Ezek (a pénzeszközök. - a...

Kreml: a nyugati politikusokat, akiket a nemzeti érdekek vezetnek, rögtön oroszbarát jelzővel bélyegzik meg

A függetlenség demonstrálása Brüsszeltől nem jelenti automatikusan azt, hogy egy politikus "oroszbarát" - mondta Dmitrij Peszkov, a Kreml szóvivője hétfőn újságíróknak. A szlovákiai választási...

Oroszország bizonyítékot mutatott, hogy az USA silány minőségű testpáncélt küldött Ukrajnának

Az orosz védelmi órásvállalat, a Rosztyeh által közzétett videó kétségbe vonta az USA által Ukrajnának küldött katonai támogatás minőségét, miután egy trófeaként a harctérről...
spot_img

Videó