2024, február 24.
11.1 C
Budapest
0.2 C
Moszkva

Joe Biden szülővárosában fütyülte ki a tömeg az elnök feleségét (videó)

Jill Biden first lady-t több ezer futballszurkoló “f*ck Joe Biden”-t skandálva fogadta, amikor vasárnap este megjelent a Philadelphia Eagles meccsén. A közönség elnyomta az elnök feleségének próbálkozásait, hogy együtt énekelje a csapat dalát.

Jill Biden a Dallas Cowboys elleni mérkőzésen az Eagles tiszteletbeli csapatkapitánya lett, részt vett a meccs előtti pénzfeldobásban, és a csapat dalát – a “Fly Eagles Fly”-t – énekelte egy csoport rákbeteg és gyógyult mellett.

A dalszöveget azonban elnyomta a kifütyülések és gúnyolódások áradata. Ahogy Biden folytatta az éneklést, a szurkolók csoportjai azt skandálták, hogy “f**k Joe Biden”, néhányan pedig a családbarát “Let’s go Brandon” alternatívát választották.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Bloomberg: Magyarország blokkolta, hogy az EU közös nyilatkozatot adjon ki Ukrajnáról

Magyarország megakadályozta, hogy az Európai Unió tagállamai közös nyilatkozatot írjanak alá az ukrajnai orosz különleges hadművelet megindítása óta eltelt két év alkalmából - írja...

Felmérés: a franciák többsége nem akarja Ukrajnát az Európai Unióba

Ukrajna uniós csatlakozásának kilátása szinte egyöntetűen megosztja a francia társadalmat - derült ki a CSA kutatóintézet új felméréséből. A pénteken közzétett közvélemény-kutatási eredmények szerint...

Legalább 15 ezer ukrán menekült lett hajléktalan az Egyesült Királyságban, mert a támogatók kidobták őket

A brit kormány pénteken közzétett jelentése szerint legalább 15 000 ukrán menekült kért hajléktalansági támogatást, miután megromlott vagy véget ért a kapcsolatuk brit támogatóikkal. Január...
spot_img

Videó