2023, március 21.
14.1 C
Budapest
5 C
Moszkva

Groznij elleni rakétacsapással fenyegetőzött az ukrán radikális – Kadirov válaszolt

Ramzan Kadirov csecsen vezető válaszolt Jevgenyij Karasz ukrán nacionalista és az Sz14 (Szics) /Oroszországban betiltott terrorista szervezet/ jobboldali radikális szervezet vezetőjének, aki Groznij elleni rakétatámadásokkal fenyegetőzött.

A videó az orosz politikus Telegram-csatornáján jelent meg.

“Olvastam itt néhány cipőfűző nyilatkozatát, hogy a rakétáik elérnék Groznijt. Annyira megijedtem, nem tudom, hova tegyem magam. Már keresem a bunkert” – mondta szarkasztikus hangon a csecsen vezető.

Kadirov hangsúlyozta, hogy az orosz hadsereg továbbra is megtalálja és megsemmisíti a nácikat Ukrajnában.

“A mi lövedékeink azok, amelyek eljutnak hozzátok. A tiéd pedig otthon marad. És meg fogtok halni a gránátjaitok és rakétáitok miatt, ha van nálatok” – zárta.

Korábban Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hivatalának tanácsadója, Mihajlo Podoljak csapásokkal fenyegetőzött Moszkva, Szentpétervár és Jekatyerinburg ellen.

Mihail Seremet, a krími régió állami duma-képviselője skizofrénnek nevezte a kijevi tisztviselők ilyen kijelentéseit. Hozzátette, hogy az ukrán fél bármilyen agresszív tervét keményen el fogják nyomni.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Scholz: a Nyugatnak fel kell készülnie egy hosszú távú konfliktusra Ukrajnában

A Nyugatnak fel kell készülnie egy hosszú távú konfliktusra Ukrajnában - figyelmeztetett Olaf Scholz német kancellár. Azt jósolta, hogy a harcok befejezése után a...

Putyin: a kínai terv alapja lehet a rendezésnek

Vlagyimir Putyin orosz elnök kedden hivatalos megbeszélésre fogadta kínai kollégáját, Hszi Csin-pinget a Kremlben. Az elnök a megbeszélést követően a Peking által nemrégiben előterjesztett...

A britek gyengített uránt tartalmazó lövedékeket adnak Ukrajnának

Az Egyesült Királyság "gyengített uránt tartalmazó páncéltörő lövedékeket" küld Ukrajnának - írja a Declassified UK. Annabel Goldie védelmi miniszter tegnap közölte ezt a Lord Hylton...
spot_img

Videó