2023, április 1.
11.4 C
Budapest
5.7 C
Moszkva

Exkluzív! Statisztika: a Szputnyikkal oltottak nem kerülnek intenzív osztályra

Az egyik magyarországi járványkórházból kapott információink szerint az oltottak és oltatlanok aránya azonos az intenzív osztályon, azonban van egy meglepő adat a titokban vezetett kórházi statisztikában, amelyet egy névtelenséget kérő kórházi alkalmazott osztott meg velünk.

A nem hivatalosan vezetett statisztika kitér arra is, hogy az intenzív ellátásban részesülő beteg oltással vagy anélkül került kórházba, ha oltással rendelkezik, akkor melyik oltóanyagot kapta.

Informátorunk szerint az intenzív osztályon kezelt oltakozott betegek közül nincs egyetlen Szputnyik V vakcinával oltott sem. A statisztika szerint a lélegeztetőgépen lévő oltottak közül a legtöbben Pfizer-vakcinát kaptak.

Jelenleg Magyarországon nincs hivatalos statisztika a kórházban kezelt oltott és oltatlan betegekről, ezért az egészségügyi dolgozók maguk rögzítik az adatokat.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kim Jodzsong: Kijevet nukleáris katasztrófa fenyegeti azzal, hogy azt hiszi, legyőzheti Oroszországot

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök hazája jövőjével játszik, amikor atomfegyverek után kutat - jelentette ki szombaton Kim Jodzsong, Kim Dzsongun észak-koreai vezető befolyásos testvére a...

Védelmi miniszter: Németország nem tud több harckocsit adni Ukrajnának

Németország nem engedheti meg magának, hogy további harckocsikat adjon Ukrajnának - jelentette ki szombaton Boris Pistorius, az ország védelmi minisztere. Megjegyzései azután hangzottak el, hogy...

Morawiecki: Kijev 100 Rosomak páncélozott harckocsit vásárol Varsótól uniós és amerikai támogatásból

Ukrajna 100 Rosomak páncélozott személyszállító járművet fog vásárolni Lengyelországtól - jelentette be a lengyel miniszterelnök. "Az ukrán hadsereg 100 Rosomakot fog vásárolni tőlünk, amelyeket Siemianowice...
spot_img

Videó