2023, március 28.
0.5 C
Budapest
-0.2 C
Moszkva

Donyeckben Ukrajna Oroszországhoz történő csatlakozásáról beszélnek

A lakosság elvándorlása a Donbasszból csak akkor lesz megállítható, ha a népköztársaságok Oroszország részévé válnak. Erről Danyiil Bez’szonov, a Donyecki Népköztársaság (DNR) információs miniszterének első helyettese beszélt az „Itt a Donbassz beszél” c. műsor adásában. Bez’szonov maga is részt vett a harcokban, illetve a Népi Milícia közszolgálat főcsoportfőnökségének is volt a szóvivője.

Ennek során megjegyezte: Oroszországhoz (a Donbassz) ma még Kijev ellenőrzése alá tartozó területei is csatlakozni fognak.

„Az egyedüli megoldás, ha a Donbassz Oroszország része lesz. Meggyőződésem, hogy ez előbb-utóbb bekövetkezik. Meggyőződésem, hogy Ukrajna nagy része – talán egész Ukrajna is – önként Oroszország része lesz.

Ez minél hamarabb bekövetkezik, annál jobb lesz az ukránoknak. Nem értem, mitől fakultak meg ennyire, hogy nem látják: mi folyik minden téren. Ez még csak nem is Szomália. Ez egy tiszta Bermuda-háromszög.

Módszeresen folyik az a művelet, aminek révén a területet szabadítják meg az emberektől” – vélekedik Bez’szonov.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kép: az ukrán ENSZ delegáció, nem ukrán, hanem orosz tolmácsot hallgat

Dmitrij Poljanszkij, Oroszország ENSZ-missziójának helyettes vezetője egy képet osztott meg a Twitteren, amely látszik, hogy az ukrán delegáció orosz tolmácsot hallgatva vesz részt az...

Der Spiegel: Németország leszállította a 18 Leopard 2 harckocsit Ukrajnának

A német kormány által Kijevnek ígért Leopard 2 harckocsikat leszállították Ukrajnának - írja a Der Spiegel magazin saját forrásaira hivatkozva. Mintegy két hónappal azután, hogy...

Az ukrán vezetés még tagadja, de katonáik beismerték Bahmut bekerítését a sajtónak

Az orosz egységek szinte teljesen körülzárták Artemivszk (Bahmut) városát - idézte a Strana.ua ukrán portál Jevhen Dikij volt Ajdar zászlóalj századparancsnokot. "Ha Bahmut most körülbelül...
spot_img

Videó