2023, szeptember 28.
14.3 C
Budapest
14 C
Moszkva

Budapesten találkozott Tucker Carlson és Aleksandar Vučić szerb elnök

Tucker Carlson népszerű amerikai televíziós műsorvezető a Twitteren közölte, hogy találkozott Aleksandar Vučić szerb elnökkel, és hallott tőle az európai gazdaság összeomlásáról az ukrajnai konfliktus miatt.

A beszélgetésre a magyar fővárosban, Budapesten, Szerbia nagykövetségén került sor.

“Az egyik álláspontja az volt, hogy az ukrajnai háború, a NATO vezette háború Oroszország ellen tönkreteszi az európai gazdaságot” – mondta Carlson a Twitteren, ahol ő és videóműsora többmilliós nézettséget hoz, miután kirúgták a Fox News-tól.

Az orosz Északi Áramlat gázvezeték aláásása szerinte “megöli” Németország – Európa legnagyobb gazdaságát. Carlson szerint Joe Biden amerikai elnök kormánya közvetlenül vagy közvetve felelős a vezeték elleni merényletért.

“Ennek következményei – hogy egy NATO-ország ténylegesen megtámad egy másik NATO-országot – egész Európában érezhetőek. Ez őrültség, teljes őrültség. Ez a háború mindenkinek árt, talán hosszú távon Oroszországot kivéve, és erősít mindenkit Európán kívül – az Öböl-államokat, Kínát, Törökországot” – mondta az újságíró.

“A világ visszaállítását látjuk válaszul erre a háborúra. Ez egy kicsit bonyolultabb, mint Hitler kontra Churchill, jó kontra gonosz, demokrácia. Ez a hatalom masszív eltolódásáról szól az Egyesült Államoktól és a Nyugattól Kelet felé. Ez most is zajlik, de a mi országunkban valamiért csak nagyon kevesen vannak tisztában vele” – tette hozzá Carlson.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Előretört az orosz hadsereg a dél-donyecki frontszakaszon

Kedvezőbb hadállásokat foglaltak el az orosz erők az ukrajnai front dél-donyecki szakaszán, miközben a Zaporozsje megyei Prijutne településnél két ukrán támadást visszavertek - közölte...

NYT: az akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Ukrajna számára

Ukrajna akadozó ellentámadása komoly veszélyt jelent Kijev számára, mivel a harctéren a haladás hiánya a nyugati támogatás csökkenéséhez vezethet - jelentette csütörtökön a New...

Izvesztyija: Oroszország felmenti a jövedelemadó fizetése alól a hadműveletben résztvevő önkénteseket

Az orosz parlament alsóháza a jövő hónapban olyan törvényt fogadhat el, amely mentesítené az Ukrajnában harcoló önkénteseket a jövedelemadó alól - jelentette az Izvesztyija...
spot_img

Videó