2023, március 21.
11.2 C
Budapest
1.2 C
Moszkva

A Wunderwaffen nem fogja megmenteni Ukrajnát – írja az amerikai lap

Az American Greatness című amerikai lap arról számolt be, hogy a nyugati fegyverszállítások nem tudják megakadályozni Ukrajna közelgő vereségét.

A cikk szerzője megjegyzi, hogy Oroszország nemcsak több fegyvert tud előállítani, mint Ukrajna, hanem többet, mint az egész Nyugat összesen.

Hozzátette azt is, hogy a nyugati szankciók nem tudtak kárt okozni az orosz gazdaságnak, az ukrán gazdaság pedig a teljes pusztulás szélén áll.

A nyugati fegyverek nem képesek előnyt biztosítani Ukrajnának a konfliktusban, mivel a kifinomult, modern harckocsik jól képzett személyzetet igényelnek, és nem könnyű őket karbantartani – írják.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Kijev engedélyezte, hogy a katonákat végzettség nélkül is tiszti rangra emelhessék

Az ukrán parlament hétfőn elfogadta azt a törvénymódosítást, amely lehetővé teszi tiszti rendfokozatok megadását a harci tapasztalattal rendelkező, de felsőfokú katonai végzettséggel nem bíró...

Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának

A háborúnak csak a tűzszünet és a béketárgyalások vethetnek véget, a fegyverek és a lőszerkészlet átadása nem, ezért Magyarország nem adja át lőszerkészletét Ukrajnának...

Újabb fegyver- és lőszerszállítmányt küld az Egyesült Államok Ukrajnába

Az Egyesült Államok újabb 350 millió dollár értékű (mintegy 130 milliárd forint) katonai segítségnyújtást jelentett be Ukrajna számára hétfőn. Joe Biden elnök felhatalmazása nyomán -...
spot_img

Videó