2023, február 2.
4.7 C
Budapest
-0.7 C
Moszkva

A NATO és a “Covid-diktatúra” ellen tüntetett a Mi Hazánk Budapesten

A NATO-harccsoportok Magyarországra telepítése és a “Covid-diktatúra” ellen tüntetett a Mi Hazánk vasárnap Budapesten.

Toroczkai László, a párt elnöke, úgy vélekedett, hogy az ukrajnai háború nem az ukránok és az oroszok háborúja, hanem a “Világgazdasági Fórumba” tömörült globális nagyvállalatok, elsősorban a fegyvergyártók felelősek a vérfürdőért, aminek az “északi civilizáció” elpusztítása a célja.

Arról is szólt, hogy a Mi Hazánk elutasítja az Oroszország elleni szankciókat, mert az orosz gáz és olajimport megszüntetése kivégzi Magyarországot.

Novák Előd, a párt alelnöke azt mondta, hogy a NATO-harccsoport betelepítése nyomán Magyarország potenciális háborús célponttá válik. Aki ellenzi, hogy Magyarországot belerángassák a háborúba, az április 3-án szavazzon a Mi Hazánkra! – szólított fel.

Szakács Árpád publicista, aki orosz nemzeti színű szalagot viselt a ruháján, úgy fogalmazott: mára a keresztény-nemzeti kurzus arra jutott, hogy leginkább a szólás- és véleményszabadság veszélyezteti a demokráciát.

Apáti István, a párt alelnöke szabadságot követelt a terrorizmus vádjával, első fokon 17 év fegyházra ítélt Budaházy Györgynek és társainak, hozzátéve, hogy ha elég erős lesz a Mi Hazánk a parlamentben, akkor közkegyelemben részesítik őket.

A demonstráció részvevői “Covid-diktatúra”-ellenes és oltásellenes molinókat tartottak a magasba. Az egyik transzparensen az szerepelt, hogy WHO, NATO, USA, EU terrorista szervezet, egy másikon pedig az Ukrajnában harcoló orosz haderő győzelmi jele a “Z” volt látható.

Kiemelt kép: Toroczkai László, a Mi Hazánk elnöke, a párt kormányfőjelöltje beszédet mond a budavári Szent György téren tartott demonstráción 2022. március 27-én. MTI/Kovács Tamás

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Amíg Zelenszkij Ursulával parádézik Kijevben, az orosz erők átvették az ellenőrzést Mikolajivka felett is

Az orosz erők ellenőrzésük alá vonták a DNR-ben lévő Nyikolajevka (ukránul: Mikolajivka) települést - közölte Jevgenyij Prigozsin, a Wagner-csoport alapítójának sajtószolgálata a Telegram-csatornáján. "A harcok...

Két amerikai rakéta-sorozatvetőt semmisítettek meg az orosz erők

Donyec környéki, valamint a donyecki régióban és Zaporozsje irányában folytatott orosz támadóműveletekről, valamint két amerikai gyártmányú sorozatvető Kramatorszk környékén történt megsemmisítésről számolt be egyebek...

Orosz tankvadász robotok érkeztek a Donbasszba (videó)

Négy Marker robot érkezett a Donbasszba, szigorúan a menetrend szerint - írta Telegram-csatornáján Dmitrij Rogozin, a Cár Farkasok különleges katonai tanácsadó csoport vezetője. "Megkezdjük a...