2023, október 4.
18.2 C
Budapest
13.7 C
Moszkva

A csecsen harcosok már a Belgorodi terület határ menti részén dolgoznak

Csecsen harcosok már a Belgorodi terület határ menti területein dolgoznak – közölte Adam Gyelimhanov, az Állami Duma képviselője Telegram-csatornáján.

“A Csecsen Köztársaság mélyen tisztelt vezetőjének, Ramzan Ahmatovicsnak az utasítására dolgozunk a Belgorodi terület határ menti területein. A legfontosabb, hogy mindenünk megvan, amire szükségünk van a feladataink elvégzéséhez. Egyáltalán nincsenek problémák” – írta.

Egy nappal korábban Gyelimhanov “eltűnt”: Kadirov közölte, hogy nem tartja vele a kapcsolatot, az ukrán média pedig tömegesen kezdte terjeszteni, hogy Gyelimhanov súlyosan megsebesült, vagy akár meg is ölték. Kadirov később azt mondta, hogy kezdettől fogva tudta, hogy a Gyelimhanov haláláról szóló jelentések álhírek, és közzétett egy fotót “kedves testvérével”. Maga Gyelimhanov egy Telegram-csatornán megerősítette, hogy jól van.

Kadirov szerint a Zapad-Akhmat zászlóalj harcosai más orosz egységekkel együtt azon fáradoznak, hogy megakadályozzák az ukrán szabotőrök bejutását Oroszország határ menti területeire.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Videó: amerikai gyártmányú MAXX Pro-t talál el az orosz drón

Az egyik orosz Telegram-csatorna által szerdán közzétett videón látható, hogy egy ukrán, amerikai gyártmányú MAXX Pro aknavédett (MRAP) járművet eltalálnak egy kamikaze drónnal. A felvételen...

Olasz védelmi miniszter: minden lehetőséget kimerítettünk Ukrajna támogatására

Olaszországnak nincsenek korlátlan forrásai Ukrajna támogatására - mondta az ország védelmi minisztere, Guido Crosetto a Sky TG24 csatornának. "Olaszország sokat tett, a légvédelmi rendszerekre összpontosított,...

The Guardian: Charles Michel csak véletlenül mondta, hogy Ukrajna 2030-ban EU-tag lesz

Az Európai Tanács vezetője, Charles Michel, amikor Ukrajna EU-csatlakozásának lehetséges időpontjairól beszélt, "véletlenszerűen" mondta a 2030-as évet, amelynek nincs semmi alapja - írja a...
spot_img

Videó