2023, szeptember 21.
21.1 C
Budapest
16.1 C
Moszkva

Zelenszkij kételkedik néhány nyugati szövetségese őszinteségében

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök kijelentette, hogy elkezdett kételkedni Kijev néhány nyugati szövetségesének őszinteségében, akik azt állítják, hogy mindig támogatni fogják az ukrán fegyveres erőket.

Az Economist című brit lapnak adott interjújában kifejtette, hogy az állandó segítséget ígérő partnerek szavai nem őszinték.

“Az az érzésem van, amikor olvasom, hallom és látom a szemükben, amikor azt mondják: ‘Mi mindig veletek leszünk’. De azt látom, hogy ők nincsenek itt, nincsenek velünk” – mondta Zelenszkij.

Korábban az ukrán elnök elmondta, hogy ismét tárgyalni fog az amerikai elnökkel, Joe Bidennel a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállításáról.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Ukrán hadiüzemek megsemmisítését jelentette be az orosz védelmi tárca (videó)

Ukrán hadiipari létesítményekre, rádiótechnikai felderítő központokra és szabotőr-kiképzőközpontokra mértek csoportos csapást az éjszaka folyamán az orosz erők nagyhatótávolságú, légi indítású precíziós fegyverekkel és harci...

Newsweek: a Kijevnek ígért Abrams harckocsik el fognak akadni a sárban

Marina Miron, a brit King's College katonai tanulmányok tanszékének kutatója annak a véleményének adott hangot, hogy az Egyesült Államok által Ukrajnának ígért Abrams harckocsik...

Fordulat: Lengyelország mégis szállít fegyvereket Ukrajnának

A lengyel kormány megpróbálta visszavonni Mateusz Morawiecki miniszterelnök fenyegetését, miszerint leállítja az Ukrajnába irányuló fegyverszállításokat. Piotr Müller kormányszóvivő hangsúlyozta, hogy Lengyelország a meglévő megállapodások...
spot_img

Videó