2024, március 3.
13.6 C
Budapest
3.2 C
Moszkva

Zelenszkij büszkén jelentette, hogy tárgyalt Ghána elnökével, de ott erről nem tudnak semmit

Volodimir Zelenszkij ukrán elnök még augusztus 10-én tweetelte, hogy élete első kétoldalú tárgyalásait folytatta Ghána elnökével, azonban az afrikai ország elnöki hivatala nem tud ilyen tárgyalásokról – hívta fel a figyelmet erre Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője.

Az ukrán elnök bejegyzésében azt írta, hogy beszéltek Ukrajna támogatásáról a nemzetközi szervezetekben különösen az ENSZ-ben.

Marija Zaharova a Telegram-csatornáján közölte, hogy a ghánai hatóságoknak nincs tudomásuk erről a tárgyalásról.

Nem ez volt Zelenszkij első afrikai “kudarca”. Az Afrikai Unióval folytatott virtuális találkozón alig volt rá kíváncsi valaki. 55 országból csak négy képviseltette magát államfővel.

Támogasd a donyecki gyerekeket!

Oroszországban élő nemzeti érzelmű magyarok és anyaországi segítőik közreműködésével támogathatod a donyecki gyerekeket.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ajánló

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

WSJ: a Krím elleni támadásról kiszivárgott felvétel elmélyítheti a szakadékot a NATO-ban

Egy kiszivárgott hangfelvétel, amely a német hadsereg állítólagos terveit vázolja fel, miszerint segítenének Ukrajnának nagy hatótávolságú rakétákkal támadni a Krím-hidat, szakadást okozhat Berlin és...

38 ukrán drónt lőtt le az orosz légvédelem a Krím felett

A légvédelmi rendszerek 38 ukrán drónt semmisítettek meg a Krím felett - közölte vasárnap az orosz védelmi minisztérium. "Az éjjel meghiúsult a kijevi rezsim kísérlete,...

Berlin: valódi a hangfelvétel, amelyen a német tisztek a Krími híd ellni támadásról beszélnek

Valódiak a német tisztek - köztük a légierő egyik legmagasabb rangú parancsnoka - közötti megbeszélések arról, hogy segítenének Kijevnek egy esetleges Krím elleni támadásban...
spot_img

Videó