2022, november 27.
6 C
Budapest
-2.9 C
Moszkva

Zaharova: Kuleba logikája szerint az első terhes férfinak járó díjat Zelenszkij kapja

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője a Telegram-csatornáján reagált Dmitro Kuleba ukrán külügyminiszter nyilatkozatára, amelyben azt mondta, hogy az áramkimaradások miatt a születésszám emelkedésére számít. A szóvivő felvázolta, hogy mi történne, ha a kijevi Bankova utcában -, ahol az elnöki hivatal található – áramszünet lenne.

Igen, így már érthető. Az, hogy 30 év alatt, Kravcsuktól (1991) Zelenszkijig (2019), Ukrajna lakossága 10 millióval csökkent, az áram elérhetőségének köszönhető – írta Zaharova.

Kulebisa logikája szerint, ha a Bankova fény nélkül marad, az első terhes férfi díja biztosított Zelenszkij számára. – írta a szóvivő.

Zaharova egy statisztikát is csatolt a bejegyzéséhez, amelyben a lakosságszám csökkenését lehet nyomon követni az ország első elnökétől napjainkig.

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

Friss hírek

- Hirdetés -spot_img

UKRÁN VÁLSÁG

Egy amerikai tisztviselő szerint Oroszország egy nap alatt elpusztíthatja Ukrajnát

Az ukrán infrastruktúrára mért csapások megmutatták, hogy Oroszország rövid idő alatt képes elpusztítani az országot - írta honlapján Paul Craig Roberts, a Ronald Reagan-kormány...

Orbán: szükség van egy szuverén Ukrajnára

Orbán Viktor miniszterelnök, a Kereszténydemokrata Internacionálé (CDI) alelnöke szombaton videókonferencia keretében részt vett a jobboldali világszervezet Panamavárosban zajló vezetőségi ülésén - tájékoztatta az MTI-t...

Putyin: hamarabb kellett volna újraegyesülni a Donbasszal

A Donbassz újraegyesítésének Oroszországgal már korábban meg kellett volna történnie - jelentette ki Vlagyimir Putyin elnök a különleges katonai műveletben részt vevő katonák édesanyjaival...