2023, február 4.
5.4 C
Budapest
0.3 C
Moszkva

Zaharova: itt az ideje, hogy a britek bocsánatot kérjenek a hazugságokért

Az orosz külügyminisztérium szóvivője Marija Zaharova bocsánatkérésre szólította fel Liz Truss brit külügyminisztert mindazokért a hazugságokért, amelyeket a briteknek és a világnak mondtak.

Zaharova Telegram csatornáján Liz Truss brit külügyminiszter kedd reggeli brit médiának adott kínos interjújára reagált, amelyben ismét “nagyon valószínűnek” nevezte az orosz inváziót.

Ahogy arról már mi is beszámoltunk, Oroszország számos hadgyakorlata befejeződött a mai napon és megkezdődtek a csapatok visszatérése állandó állomáshelyeikre.

“Itt az ideje, hogy a brit fél bocsánatot kérjen mindazokért a hazugságokért, amelyeket tisztviselői az állampolgároknak és a világközösségének mondtak” – mondta Zaharova.

Kiemelt kép: Marija Zaharova az orosz külügyminisztérium szóvivője

Figyelem! Link elhelyezése a hozzászólásokban tilos! Nem fognak megjelenni a hozzászólások, amelyek linket tartlamaznak.

KÖVESS MINKET:

Ez is érdekelhet

Ajánló

spot_img

Friss hírek

UKRÁN VÁLSÁG

Fogolycsere: 63 orosz tért haza az ukrán ellenőrzésű területről

Összesen 63 orosz katonát, köztük az "érzékeny kategóriába" tartozó személyeket szállítottak vissza a Kijev által ellenőrzött területről Oroszországba - közölte az orosz védelmi minisztérium...

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert ad Ukrajnának

Franciaország és Olaszország MAMBA légvédelmi rakétarendszert szállít tavasszal Ukrajnának, hogy segítse az orosz repülő-, rakéta- és dróntámadások elleni védelemben - közölte pénteken a francia...

Először számolt be NASAMS légvédelmi rendszer megsemmisítéséről az orosz katonai szóvivő

Az orosz erők a Donyeck környékén folytatott offenzíva során kedvezőbb állásokat foglaltak el, és először semmisítettek meg norvég NASAMS légvédelmi rendszert - jelentette ki...